Tuesday, October 21, 2008

aduhhh...di serang sakit gigi



salam semua...
hrni lin x berapa sihat,di serang sakit gigi dek kerana gusi pecah..aduh sakit nye ni jgn ckp la,smlm ptg mula rase denyut2 trus tangkap ke gigi,lin ni x pernah kena sakit gigi,bru ni la tau rasa cmna sakit nye sakit gigi,x boleh tido mlm,nasib ada ubat penahan sakit tu...aduhhh...mlm smlm lps hubby blk trus cr klinik gigi yg bkk lagi,nasib ada kt TUTA tu,msuk dlm jmpa doktor,dh x-ray rupanye mmg bengkak giler kerana akar dh rosak dlm,tu yg jd sakit terlampau doktor kate,nk kena cabut tp tggu dh x sakit bru boleh cabut..aduhhh sakitnye,so skrg mkn pun sakit nk minum pun rase sakit,jd mulut tutup je la,diam membisu,kt rumah ni semua gelak2 kan je,dh x kira ape yg dpt depan mata abs lin lempar dek sakit hati kena gelak...aduhhhh,perut lapaq nihhh...hah tu nape gelak2 tu,nk kena lempar gak ke???adeiiii..

4 comments:

  1. iskk saket gg mmg seksa kakak..mesti bertuka jd godzila. saba2 kakak.

    ReplyDelete
  2. alololoo..
    shian nyer sakit gigi yer.
    wawa plak sakit gusi.
    hmm..
    nk g klinik maleh.
    hee...
    =)

    ReplyDelete
  3. Salam Lin..

    kesiannya..Intan faham kesakitan yg Lin alami.. Banyakkan bersabar. Bila dah tak sakit nanti, cepat2 pegi cabut ya.. Jangan tangguh2 lagi..

    ReplyDelete
  4. tapi kalau kena penampar..mesti terus elok tu.... heee... heee

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com