Birthday Party uma Intan..

10/28/2008 11:25:00 PM

tu nmpk tu kek hrjadi ank intan,kartun ape tu..cuba teka?...betul..upin/ipin..ank intan mmg suke benar dgn kartun tu,jd idea intan dgn suami dia dtg nk bt kan gmbr tu kt kek ank mereka,so menjadi gak tu..kate intan dr pkl 12am-5am nk siapkan karektor upin/ipin tu...mmg sedap kek tu intan..

P/S:lepas ni boleh la cuba ltk karektor gmbr kartun ben10 ye intan...shai mesti order tu..keh3





"Happy Birthday to you,Happy Birthday to you,Happy Birthday to you...Happy Birthday to you.."
Haa..nyanyi lagi tau...mlm ni lin dpt jemputan party dr blogger intan yg dok dekat sedepa je dgn uma lin,birthday boy ank dia yg sulung Muhd Shaufi Hanif..6thn..meriah gitu dgn keluarga intan..sporting abs diarg ni..ye?makan apa?oo mkn special..intan bt nasi greng cina,mee greng india,sup ayam,murtabak,dan yg pling best masak remis(species lala)berlada..pehh sedap gitu..so terima kasih ye intan sekeluarga kerana sudi menjemput lin..

P/S:pak long intan td rupanye cikgu sekolah lin waktu bersekolah di Sek.Agama Dato' Abdullah Esa..ishh nmpk muda je cikgu tu..

You Might Also Like

4 Comments

  1. happy birthday to anak kak intan
    emm mmg kek upin dan ipin emm tempah ke buat sendiri2

    ReplyDelete
  2. ala cute nye cake!! nk mkn pun syg kalao centu hihi

    ReplyDelete
  3. Terima kasih Lin sbb datang bersama anak2 memeriahkan majlis besday yg tak seberapa tu..

    Makanan pun yg simple2 je..Maklumlah,semua buat sendiri..Intan bukannya pandai sgt memasak..

    Terima kasih juga sbb belikan baju Ben10 tu..Saufi dan Shafiq suka sangat..

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com