Saturday, October 18, 2008

marhaban raya rumah ke-2/ke-3




salam bt semua..lin ni mmg dh x de entri lain nk post,msh mood raya lagi..keh3 jgn la jemu lak ye,kan msh ada raya lg nih...mlm smlm ada 2 rmh kita marhaban,x di sangka oleh semua ramai yg hadir semalam...mkn jgn la ckp,rmh per-1 tu mkn laksa johor dan nasi himpit,rmh yg ke-2 kita mkn nasi himpit,mee kari,ada soto dn beraneka kuih-muih...mana x berat naik turun,makan sedap2....sok ada lg,kena simpan perut tu...

4 comments:

  1. org sana suka wt marhaban yek. musim marhaban ke ni. sana sini buat marhaban..~~~~

    ReplyDelete
  2. best nyer kalau ramai2 marhaban camni, if kat sini, tak nampak pun ):

    ReplyDelete
  3. bes nye buat centu.. menarik la.. kat cini xde pun hihi..baca yasin time org ninggal je ade ;P

    ReplyDelete
  4. Lin..salam rindu wat Mak Enon,MC Kamisah,MC Maznah..hu..hu..ngan kekawan Marhaban tuh..rindunyer..

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..