Saturday, October 11, 2008

marhaban raya per-1
















keh3...raya lg,marhaban uma EFFA yg siang td tu,ni 2nd round nye lin dtg,td touchup skrg melaram lak...hah jgn terkezut lak tgk lain jer gmbr tu,lin tu cuma aurat jer lain skit,ye ler gi marhaban,yassin x kan nk pakai rock2 kan...sekali sekala setahun sekali keh3....yg ni pembukaan permulaan marhaban kite,tp x ramai lah malam ni mgkin byk yg gi openhouse la...ni blk jer nk pi pasar borong nk beli brg bt masak esok,kan kasawari,shai n friends blogger nk dtg ni,sori ler shai,lin kejar unta x dpt2,lotih dh ni...korang makan ler ape yg ada nye...spesel menu...heh3

19 comments:

  1. diazepam 10mg diazepam dose to get high - diazepam 10mg online

    ReplyDelete
  2. order alprazolam no prescription xanax side effects blood pressure - xanax controlled substance schedule

    ReplyDelete
  3. ambien online without rx ambien cr crushed - ambien side effects 10mg

    ReplyDelete
  4. order alprazolam no prescription buy xanax online without prescriptions - buy xanax craigslist

    ReplyDelete
  5. cheap generic ativan ativan 2mg overdose - ativan elderly

    ReplyDelete
  6. buy diazepam diazepam 2 mg how long does it last - diazepam ga side effects

    ReplyDelete
  7. buy xanax online cheap xanax side effects 2011 - xanax side effects blood pressure

    ReplyDelete
  8. alprazolam xanax xanax generic identify - buy xanax online prescription

    ReplyDelete
  9. generic lorazepam ativan dosage duration - ativan side effects pediatric

    ReplyDelete
  10. diazepam half life buy diazepam usa next day delivery - buy valium online usa fast delivery

    ReplyDelete
  11. soma carisoprodol 350 mg how many to get high - erowid tramadol carisoprodol

    ReplyDelete
  12. buy valium cheap online valium xanax interaction - 5mg valium vs xanax

    ReplyDelete
  13. buy soma online soma class of drug - soma scheduled drug california

    ReplyDelete
  14. soma online carisoprodol dosage back pain - can order soma online legally

    ReplyDelete
  15. generic soma online soma online pharmacy - there drug test soma

    ReplyDelete
  16. buy soma online watch argento soma dubbed online - somanabolic muscle maximizer results

    ReplyDelete
  17. diazepam drug buy valium forum - buy valium online no prescription canada

    ReplyDelete
  18. ambien for sale ambien for insomnia during pregnancy - ambien cr europe

    ReplyDelete
  19. valium depression much 5mg valium - buy valium online no prescription

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com