Sunday, October 26, 2008

marhaban x abs2 lg..layan gmbr







salam semua...
marhaban ya marhaban...
mmg meriah,riuh,kecoh,gempak marhaban thn nih...
semua gmbr2 nih mana yg sempat je lin snap,ye la segan nk amik org ramai,makcik2 tu pun malu2 semua nk tangkap gmbr..ada tu pun gmbr curi je...
apa pun thn nih mmg byk jemputan marhaban kumpulan kami,ada dr ahli kumpulan dn ada dr jemputan luar..belum abs lg nih,smpai hr selasa bru la penutup marhaban kite,jd bg yg teringin menjemput kumpulan kami utk meraikan apa jua majlis,boleh contact lin,mmg di alu2 kan...

P/S:bt as sekeluarga gmbr ni sebagai tatapan as yg jauh di sana...di kirim salam dr semua bt as yg jauh di rantau...

2 comments:

  1. mg meriah yek kat sana.. kt sini x de tradisi marhaban pum. keke.

    ReplyDelete
  2. Salam Lin..Tq ya..ingat kat As d NZ.InsyaAllah next year panjang umur kita jumpa.hu..hu..

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com