Keluar Negeri?

10/29/2008 05:43:00 PM


Salam semua...
Hrni lin pg2 lg dh kuar nk pi singapore,ada urusan sikit,so kuar saje trus sms muralle,ingt nk jumpa dia,tp muralle jwb sms dia dh start keje hrni,so x dpt la nk jumpa dia,bila free kite jumpa k...jln raya dr tambak ke checkpoint s'pore mmg lenggang je,so cepat smpai,abs urusan,apalg dok jln sorg2 cuci mata la,belek tarik,belek tarik,ishh semua nye nk beli,yg niat nye aku nk belikan ank intan bju ben10,ank2 dia suke btul dgn ben10..ada lin belkan ole2 utk kwn2 yg jauh tu..sape?surprise...smpai johor lin urus kan hal lain dulu,kesana kesini aduhh lotih...pastu dok lepak kt kedai kwn,mkn kt bestmart nasi ayam penyek..trus blk,mandi,kemas2 brg,dok test2..keh3..bru lin bkk pc on9..wah byk msj masuk..keh3..sori bz sikit hrni...

P/S:puas cr sz XL,x dpt2..tp ada yg lain nih..sz ape??ada le...keh3

You Might Also Like

8 Comments

  1. kita dok kat dgn singapore mmg untung
    tapi sayang sye xde passport nak masuk sana

    ReplyDelete
  2. hehe, cuba dok kat cyberjaya.. kalau nak keluar negeri tuh boleh je.. tapi ke negeri 9 jelah.. hehe ... leh shopping kat nilai 3... he he he

    ReplyDelete
  3. sis, shopping kat ner sorang2, next time moralle temankan yer, tapi kenek kasi 1 day warning dulu, :)

    ReplyDelete
  4. Dah lama tak masuk S'pore..last masuk tahun 2006. Masa tu masuk kali terakhir guna pasport terhad..Masa ada pasport terhad tu senanglah, anak2 boleh tumpang kat Intan. Skrg dah kena buat pasport sendiri2, entahlahhh.. Tak tau bila dpt buat pasport setiap sorang ni..

    ReplyDelete
  5. bila la nak dpt p jenjalan singapore ni.

    ReplyDelete
  6. 14 tahun saya di Johor tak sekali pun terlepas ke seberang. Bila agaknya.. tak tau ler, sekadar gi nengok negara orang ok ler, nak gi belanja, org singapore pun belanja di sini :D

    ReplyDelete
  7. wah gi obersi ek...besnyer...

    sy pun dah lama tak turun singapore..ada dkt 20 thn kot..nnt kalau turun lin bawak ek....boleh?

    ReplyDelete
  8. lorr..penat komen panjang tak keluar pulak...isk

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com