template/kunjungan balas

salam semua...
semalam tgh dok2 lompat2 ke blog org,terfikir lak nk tkr template bru tp x reti..so aku bkk blog ien(muncet) bc tutorial yg dia selitkan tu..dek tkut nk bt,aku srh ien btkan utk aku nye...tu yg dok tutup dlm 2jam tu...keh3..1st time bkk je wah mmg cun le,purple color tu...rupanye ramai gak yg dok tkr langsir ye...keh3..ape2 pun tq kt ien utk design yg ni...bt waktu ni lin gna yg ni,nnti dh hbs menelaah ebook tu bru lin nk cuba tukar...thanks ien...

td cite template,kali ni nk cite raya lak,smlm blogger intan dtg beraya ke rmh lin mlm td,dtg dgn suami dn ank2 dia..tp sori la lin x dpt nk sediakan ape2 menu utk intan smlm,yg ada kuih raya yg 18 balang tu keh3...ape2 pun thanks to intan kerana sudi dtg...tp nape le lupa amik gmbr smlm..adeh dh borak sakan lupa lak..

4 comments:

  1. wahh!!
    cantek nyer template br akk..
    i like purple.
    wink.. (^_*))

    ReplyDelete
  2. Takpelah Lin..nnti Intan datang lagi semata2 untuk ambik gambar je.. hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..