Tuesday, November 04, 2008

AWARD untuk semua...

Salam semua...
Harni lin nk bagi Award bt pertama kalinye utk 'SEMUA BLOGGER2' yg mengenali dan sudi mengenali lin dari blog 'BISIKAN HATI'....
:kiss:
Takde ape yg nk di berikan selain ucapan terima kasih di ats sokongan dan dorongan semua...cukup terharu..
:flower:
Untuk semua terima la AWARD dari lin sebagai tanda penghargaan dr lin...sememangnye "You're An Amazing Blogger"..


P/S:Jangan banyak tanye..amik aje le....klu la sudi...

7 comments:

  1. ok.. dir yg first amik.. thanks sis

    ReplyDelete
  2. thanks sis lin...

    akan ku tempekkan kat blog huhu...

    ReplyDelete
  3. dtg ambik ni....tq very much lin....ayir kopi tak de ke?

    ReplyDelete
  4. thanks sis, will put kat blog nanti

    ReplyDelete
  5. dtg mgambil award. trima kaseh lin :)

    ReplyDelete
  6. CM dah gantung award lin bagi tu yer.. maceh dindaku :)

    ReplyDelete
  7. time kasih kak lin...


    yanie dah masukkan dalam blog yanie..

    (^_~)

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com