Thursday, November 06, 2008

Dir VS Akak

Salam semua...
Memang mungkin dh 2 hr ni asyik terima award je kt blog ni kan...keh3,sebenarnye award kali ni memang istimewa kerana Dir,terlalu tersentuh kerana Dir,terlalu sayang pun kerana Dir...kerana Dir org yg pertama lin kenal dlm blog,org pertama lin chat mlm2 dgn Dir..so very touching...
:wink:
Jadi bila Dir bg award khas utk akak2 aje mmg terharu..ada cerita disebalik tu,korang gi la kt blog dia,nnti bru tau ceritanye...bt Dir,jgn selalu moody,risau,bimbang,malu,takut utk berkawan ye..ramai sis2 yg ada ni boleh kongsi kasih sayang dgn Dir...bro2 pun ramai tu kan...so don't worry be happy...I miss you....
:cry:

P/S:Ada ole2 utk Dir..tggu la,mgkin sok terjah lg kot..tunggu aje le..keh3

1 comment:

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com