Sunday, December 14, 2008

3 kali gi mkn kenduri..arghh!!


Salam semua...
Aduh duh sakit kembung perut nih...mana x smlm pi mkn kenduri sampai 3buah rumah tau,lepas Zohor mkn,lepas Asar mkn,lepas Magrib mkn...mcmne nk diet ni weiii...tolongggg!!!,siang tu pi mkn uma kwn abg tu ada bufday party,ptg tu kenduri uma kwn Lin bru pindah rumah,mlm tu plk kenduri doa selamat potong jambul serta Yassin...semua mkn nasi je..tp Lin mkn sikit2 je...keh3,yg 1 gmbr ank tu,masa mlm kelmarin Lin ikut abg gi ofis tu,ala yg kelmarin tu,sal tu la busy,x on9,jgn mare ye....
:snow15:


P/S:Perut kembung dh mcm ikan kembung species Buntal nih...keh3
This entry was posted in

10 comments:

  1. abeh lar..
    t maken chubby cam lily..
    hahaha XD

    ReplyDelete
  2. wah..bestnye g makan kenduri..
    musim kan sekarang..
    sis lin pekaba?

    ReplyDelete
  3. ptut la brgegar rumah ni...
    kihkihkih...
    gurau je..

    ReplyDelete
  4. chubby,klu aunty gumuk abs semua baju x leh pakai tau...huwaaa

    ReplyDelete
  5. amer ni mandai e ye kate bergegar,dia yg dtg tu jd gegar tau..keh3

    ReplyDelete
  6. My beauty,sis lin sihat ok2 aje...tq

    ReplyDelete
  7. amboi sampai 3 tempat gi jemputan.. mesti makin naik kalori dalam badan tu...

    ReplyDelete
  8. hahahahaha mmg gila la sampai 3 kendurik .. kalao tiap rumah mkn nasi lagi gila... hahahaha adoi sis,

    ReplyDelete
  9. tp dah kene jemput msti la pegi kan

    ReplyDelete
  10. Salam lin..Emm..rindu kat yati..Cubby dia skrg..

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com