Sunday, December 14, 2008

Bakso Jawo.!!!


Salam semua...
Tengok tu...ee sedapnye kan...mmg sedap,yum3...hrtu Lin gan ank2 bersama kwn tu dok blk dr kilang Apollo trus sggh kt Perling Jln Camar tu pi pekena Bakso Jawo,mmg org Indon Jawo yg jual tu,1 mgkuk rm3.50..murahkan,kentul nye tu pun byk seh,ada 7 biji..mmg sedap..so klu korang nk try test,pi la cuba,mmg power...
:minimo_28:

P/S: Bt Ct.Delima,nnti bila dtg Johor,Lin bwknye mkn Bakso..keh3

2 comments:

  1. bakso bakso ni kurang sikit ar nak makan... linda jer makan.. he he... kalau mee soto tu orait gak.. he he

    ReplyDelete
  2. lin..dah terliur tgk bakso tu..bak nak makannnn !!

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com