Bakso Jawo.!!!

12/14/2008 12:41:00 AM


Salam semua...
Tengok tu...ee sedapnye kan...mmg sedap,yum3...hrtu Lin gan ank2 bersama kwn tu dok blk dr kilang Apollo trus sggh kt Perling Jln Camar tu pi pekena Bakso Jawo,mmg org Indon Jawo yg jual tu,1 mgkuk rm3.50..murahkan,kentul nye tu pun byk seh,ada 7 biji..mmg sedap..so klu korang nk try test,pi la cuba,mmg power...
:minimo_28:

P/S: Bt Ct.Delima,nnti bila dtg Johor,Lin bwknye mkn Bakso..keh3

You Might Also Like

2 Orang Komen

  1. bakso bakso ni kurang sikit ar nak makan... linda jer makan.. he he... kalau mee soto tu orait gak.. he he

    ReplyDelete
  2. lin..dah terliur tgk bakso tu..bak nak makannnn !!

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.