Thursday, December 11, 2008

Hadiah Bufday dr jauh


salam semua...
Dah hampir sebulan bufday berlalu tp masih ada lagi dpt hadiah,td tghri ada posmen dtg hon,ingt ada surat register ke,tp ada bungkusan,eh ape benda lak ek?bila bkk rupanye hadiah,keychain,kad dan tudung color oren canting batik lg tu,yg dtg nye dari blogger Ila,mmg terharu sngat,x sangka lak boleh Ila nk hntr present bt Lin ni..bt Ila,terima kasih bnyk2 ye,sudi ingat dan sudi nk hntr sebagai penganti diri,semuga murah rezki Ila n Family...Amin
:kiss:

P/S: Rasenye macam nk sambut bufday lg la..keh3

8 comments:

  1. waaa... bestnya dapat hadiah...

    ReplyDelete
  2. Happy belated besday lin...postman sesat kot!

    ReplyDelete
  3. adry,dulu klu waktu kecik lg byk dpt kan...keh3

    ReplyDelete
  4. daddy,tq tq..ye la tu kot,posmen sesat jln...keh3

    ReplyDelete
  5. Nah Hadiah jugak kak hehe.. Bday saya da lepas da takde org sambut pun.. hehehe

    ReplyDelete
  6. Lin!!!
    Maaf..si pemberi hadiah terlewat dtg kemari.
    Sepatutnya hadiah tersebut Lin perolehi lebih awal dari yg sepatutnya.Tapi oleh kerna despact ila baru kematian bondanya.tu yg extend msanya tu.

    Insyaallah Lin..& terima kasih di atas doa tersebut.Harap persahabatan antara kita bukan skadar di blog saja.Harap2 dpt ketemu di suatu hari nanti.

    huhukk..cuma tu lerrr...tu je yg ila termampu utk berikan pd Lin..utk sahabat yg jauh:D

    ReplyDelete
  7. masuk sini terus rasa lapar..banyak ahhh makanan..

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..