Hadiah Bufday dr jauh

12/11/2008 06:36:00 PM


salam semua...
Dah hampir sebulan bufday berlalu tp masih ada lagi dpt hadiah,td tghri ada posmen dtg hon,ingt ada surat register ke,tp ada bungkusan,eh ape benda lak ek?bila bkk rupanye hadiah,keychain,kad dan tudung color oren canting batik lg tu,yg dtg nye dari blogger Ila,mmg terharu sngat,x sangka lak boleh Ila nk hntr present bt Lin ni..bt Ila,terima kasih bnyk2 ye,sudi ingat dan sudi nk hntr sebagai penganti diri,semuga murah rezki Ila n Family...Amin
:kiss:

P/S: Rasenye macam nk sambut bufday lg la..keh3

You Might Also Like

8 Orang Komen

  1. waaa... bestnya dapat hadiah...

    ReplyDelete
  2. Happy belated besday lin...postman sesat kot!

    ReplyDelete
  3. adry,dulu klu waktu kecik lg byk dpt kan...keh3

    ReplyDelete
  4. daddy,tq tq..ye la tu kot,posmen sesat jln...keh3

    ReplyDelete
  5. Nah Hadiah jugak kak hehe.. Bday saya da lepas da takde org sambut pun.. hehehe

    ReplyDelete
  6. Lin!!!
    Maaf..si pemberi hadiah terlewat dtg kemari.
    Sepatutnya hadiah tersebut Lin perolehi lebih awal dari yg sepatutnya.Tapi oleh kerna despact ila baru kematian bondanya.tu yg extend msanya tu.

    Insyaallah Lin..& terima kasih di atas doa tersebut.Harap persahabatan antara kita bukan skadar di blog saja.Harap2 dpt ketemu di suatu hari nanti.

    huhukk..cuma tu lerrr...tu je yg ila termampu utk berikan pd Lin..utk sahabat yg jauh:D

    ReplyDelete
  7. masuk sini terus rasa lapar..banyak ahhh makanan..

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.