Wednesday, December 03, 2008

I like 2 move it...


Salam semua....
Sori bebanyak semua..smlm mmg 1hr Lin x on9..coz 1hr abskan masa utk ank2 je smlm...dr pg smpai ke mlm Lin dgn snk2 kluar dok merambu jln2 tgk wayang,hubby keje,so Lin take over bg perabis rm200 tu...kitaorg gi kt Jaya Jusco Tebrau,so masuk panggung kul 11.30am,kluar kul 1.00pm,pastu dok jln2 pusing2 1 kompleks...n then kitaorg gerak gi SUtera Mall Careefour,ank2 semua nk mkn Laksa Shacks...akhirnya dpt jgk lin rasa Laksa Sarawak tu..ank2 semua mkn Laksa Asam..sedap gak ek,tp mgkin klu Jun punye lg sedap kot...
:laugh:

P/S: Rasa Laksa Sarawak mmg ada rase cam byk kerisik,tp x tau la,kerisik ke bkn,nnti nk tnye Jun...

1 comment:

  1. best nyer sis spend time ngan anak2 tengok wayang, makan2.........hw I wish I could do that during school holiday ni, tapi susah lah, keja banyak sangat...

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com