Jgn dok gelak...

12/15/2008 08:14:00 PM


Salam semua...
Hrnih x tau la mcm x de mood je..bowink,nasib ada blog nih,klu x korek hidung je la Lin...keh3,sebenarnye gambo nih dh lama amik,cuma dok simpan je tu kt Hp,so dh x de keje post en3 je le..malas dh nih...tu semua gambo adik beradik Lin..gambo lama la,skrg dh lain dh,nnti Lin post en3 gambo terbaru lak ye,Lin yg no-1 Marlin 32thn, pastu no-2 Marini 30thn, bwh skli no-3 Marzie 29thn, yg tengah tu no-4 Md.Rafifi(dh meninggal dunia usia 15thn), last skli tu no-5 Marlia 19thn..semua dh kawin kecuali yg bongsu belum lg...dh la malas nk cite byk,jumpa lgi nnti...gambo bru lak ye...
:snow43:


P/S: Mmg busan,bowink..monday blues betul la...

8 Comments

  1. gambar ni kalau dh tua2 tgk smula nanti mesti best
    mesti tiba2 kuar byk kenangan kan, lagi2 time kumpul adik beradik
    tgk adik beradik mak ayah gitu la gayanya..kuar album lama je, mcm2 citer kuar sama...

    ReplyDelete
  2. salam sis..

    cute sisters n brothers..

    n sorry to hear bout ur brother..

    neway..
    gudluck for camping..
    jgn ujaan semeta dah la..

    ehiks..

    take care..

    ReplyDelete
  3. adehhhh.. hanye dir je tau kisah arwah adik sis tu.. sabar tau.. dir kan ade..

    ReplyDelete
  4. bila besar rindu adik beradik tengok2 gambar, masa kecik2.. selalu gaduh guling2... hehehe

    ReplyDelete
  5. wah semua nama mula dgn M adik beradik lin nih..kalau ada adik baru boleh buh nama mawi lak...hehehe

    ReplyDelete
  6. lin..next adik kalau ada, boleh buh nama MAWI pulak...hehehe

    ReplyDelete
  7. Sis, adik yang bongsu belajar lagi ke?

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com