Kebun MINI Ku...

12/16/2008 04:58:00 PM



Salam semua...
Dimana? O ha tu la dia kebun mini taman rumah Lin,mmg dh lama x snap gambo kt situ,td sat dok mkn kuaci sambil dduk kt luar tu,Lin pun rase nk amik gambo la publish kt sini,saje nk tunjuk tu pokok betik Lin yg sedang berbuah2 tu,,pokok limau pun ada,pokok kedondong pun sedang berbunga2 tuh,yg lain tu pokok bunga2 Lin,perasan x pokok yg panjang2 tuh,itu org panggil pokok jari 'pontianak'...keh3...lama dh tu tanam,sampai dh pecah pasu tuh...so klu ada yg sggh sini boleh la rase buah2an Lin tu nnti...Kasawari/Linda dh rase tu buah kedondong Lin tu..
:pompom:

P/S:Nnti rombongan K.L tu dtg,bogel la pokok buah Lin tu..keh3..Betik muda tu klu bg Cik Mat Gebu masak msti bestkan...ermmm


You Might Also Like

10 Orang Komen

  1. sis...
    nak sket kedondong tu...da lama tak makan....pos ye sis..hehehe

    hurmm...pokok pontianak ...seram jer sis..takut mengilai jer...heheh..

    ReplyDelete
  2. wah akak .. buat jeruk betik best giler kan :P

    ReplyDelete
  3. bestnya kebun umah sis semuanya mendatangkan hasil. lain kali tak yah beli, petik je dari belakang umah...

    ReplyDelete
  4. Wah menghijau la laman dia...
    boleh amek shotting drama rumahku kebun ku... :p

    ReplyDelete
  5. waa... bestnya kaler blog cik ape nama ntah .. =) (saya baru first time entering blog saudari..)

    hikhik! bestnya ada halaman rumah sendirik ..... kalau dok rumah flat jangan harap ade tanah sendirik .. beli tanah sebungkus boleh la kot.. akakakakaka! ;p

    ReplyDelete
  6. sis, yg pasal back up blog tu...
    honey pun tak taula...tapi just beware je...sebab honey pnah kena dulu kan...
    sayang blog kna remove...
    honey pun tak tau sape yg remove...
    baik sis buat...

    ReplyDelete
  7. salam...
    kedondong tu makan dengan sambal sedap tu...

    ReplyDelete
  8. waduh... nie rupanya kebun mini die ek.. erm kite sejak duk bandar nie..xde tempat pulak nk wat kebun..wat kebun dalam bilik leh x

    ReplyDelete
  9. cantek nye laman rumah die..sejuk mata memandang.. ha betik muda masak lemak ngan siput. glup

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.