Menu Pg-Tghri-Ptg

12/04/2008 08:13:00 PM


Salam semua...
Ngengehhh..hrni saje je nk kluarkan menu utk hrni...smlm lg dh fikir menu pg ni nk bt spageti,so mlm td dok tnye2 Cik Mat Gebu ..kot2 ada respi bahan bru utk spageti,almaklum la tgh diet ni...so pg td menjd la nk bersarapan mkn spageti kosong dn segera..keh3...tghri pulak Lin masak ayam greng kicap berlada masam manis dan kacang buncis greng sos ikan...ni kira masak yg simple dan sikit rajin la...oleh kerana ptg td hujan so menu ptg tu Lin rebus keledek je,mau mlm ni buang angin je kang..tutttt..so jemput la dok tengok je ye...keh3
:smoke:


P/S: Klu nk respi tu rasenye x payah la...ni respi campak2 je tu,bkn profesional pun...

You Might Also Like

31 Orang Komen

  1. bagus...kite campakkan aje ape yg ade ke dlm periuk..janji kenyang..

    ReplyDelete
  2. sedapnya spagetti...kite pun suka makan, tapi klu nak buat kat umah tak laku aaa...sebab family bukannya pandai makan pun makanan ala-ala western nih...

    ReplyDelete
  3. Betul tu tiha,masak je campak2 senang kan,janji konyang purut..keh3

    ReplyDelete
  4. mmg sedap tu spageti,worldpeace klu nk mkn dtg je uma sis ye...

    ReplyDelete
  5. diazepam 5mg buy diazepam online eu - diazepam dosage in dogs

    ReplyDelete
  6. buy xanax online xanax 604 - xanax no prescription review

    ReplyDelete
  7. lorazepam drug ativan 4 mg daily - ativan side effects constipation

    ReplyDelete
  8. buy zolpidem zolpidem tartrate how to get high - zolpidem online pharmacy

    ReplyDelete
  9. buy lorazepam online long break ativan addiction - ativan kidney disease

    ReplyDelete
  10. diazepam 5mg valium history - valium bei depression

    ReplyDelete
  11. zolpidem long term side effects how much does zolpidem cost without insurance - ambien side effects restless legs

    ReplyDelete
  12. diazepam half life diazepam buy online - diazepam 10mg dosage

    ReplyDelete
  13. buy valium valium for anxiety - valium effects testosterone

    ReplyDelete
  14. zolpidem online ambien generic manufacturers - zolpidem 10mg duration

    ReplyDelete
  15. buy xanax xanax bars in system - order xanax online canada no prescription

    ReplyDelete
  16. ativan pharmacy overdose on ativan how much - ativan hangover

    ReplyDelete
  17. buy ativan online ativan vs valium - negative side effects ativan

    ReplyDelete
  18. buy xanax online better high xanax klonopin - buy xanax online mastercard

    ReplyDelete
  19. diazepam without a prescription diazepam withdrawal timeline - diazepam buy online no prescription

    ReplyDelete
  20. buy xanax online no prescription cheap xanax effects high - drug test kits xanax

    ReplyDelete
  21. generic ambien online buy ambien online with prescription - generic ambien cr anchen

    ReplyDelete
  22. order valium where can i buy valium in ireland - buy valium online with paypal

    ReplyDelete
  23. buy valium online valium dosage for flight anxiety - valium pills

    ReplyDelete
  24. generic ambien online ambien pill split - will generic ambien cr available

    ReplyDelete
  25. soma cheap drug effects of soma - buy discount soma online

    ReplyDelete
  26. buy soma online generic carisoprodol 350mg - soma what classification of drug

    ReplyDelete
  27. buy valium online 5mg valium get you high - does getting high valium feel like

    ReplyDelete
  28. buy ambien online legally ambien cr 7 night free trial - buy ambien over counter

    ReplyDelete
  29. buy ambien online ambien dosage effects - ambien nyquil high

    ReplyDelete
  30. zolpidem without prescription ambien side effects men - buy ambien overnight delivery

    ReplyDelete
  31. buy valium from canada very cheap valium - valium half life 10 mg

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.