Breaking

Wednesday, December 24, 2008

Mini PUFF ku


Salam semua...
Td pg mmg bngun awal bt sarapan nasi lemak,tp yg sebenarnye bngun awal tu dok kejekn kuih mini puff ni la...keh3,malu nk ckp ar..ank2 dh lama mntk,cuma malas nk bt jer..so kebetulan hujan hrni,smlm lg dh plan nk bt,tu yg bngun awal dok uli tu,klu rajin kecik2 je puff tu,tp klu dtg malas,ermm faham2 aje le yer...muahaha...ingt nk hntr kt jiran2 ke,x de maknenye sempat,tup.tup.tup tggl 6biji je...licin sejuk2 gini...keh3..ok la tu abiskn...sapa2 yg nk respi tu,nnti Lin email la ye,maklum la blog lin ni,bkn blog chef,jd malu ar nk ltk respi..bt mkn sendri jer...keh3
:flower:


P/S:Ingt esok nk bt lg tu,ye la sambut kedatangan rombongan dr K.L tu..keh3 *klu rajin le*

5 comments:

  1. wah terer gak buat puff ek..mcm kat kedai

    ReplyDelete
  2. waaa...nampak sedap laa kak
    comey lak tu :D

    ReplyDelete
  3. rajin la sis lin ni...macam2 dah resepi sis wat...

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..