Wednesday, December 24, 2008

Nak lawan kete Dir

Salam semua...
Ha ha..gelak2 ye Dir...ye le tu..hampeh!! tipah tertipu!tipah tertipu! tu la dia kwn2 kan,bagai nk rak kita nk tggu kete si Dir tu,ropanye kete control...muahahaha....x pe le,jnji kete le tu,ada ke dia kate x brani nk lawan dia,ha tu dia kete control mini ank Lin tu,bkn je mini kecik tau,hrga boleh tahan, power pun ok tu...yg ni mmg hubby Lin sayang na tu,dia dgn ank Lin tu yg dok layan,tp bab benda2 kete ni Lin x tau ler..ha klu hubby lin iye,ckp la cite kete,mula kang dia je yg berckp..keh3...ape2 aje le si Dir tu,tgk sampai Lin pun update kete control kanak2 nih..muahahaha,nnti kn di Air Terjun Dir,kita racing ok...keh3
:snow32:


P/S:Maaf x boleh test drive ye..ada tanggal semua body tuh....keh3

2 comments:

  1. alahai.. comel sgt la amat punye.. ade masuk celah toyota chaser tu kang.. hehe

    ReplyDelete
  2. cntk kete mainan ni...
    nk curik...
    bole?...
    hehe..

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..