Wednesday, December 24, 2008

Nak lawan kete Dir

Salam semua...
Ha ha..gelak2 ye Dir...ye le tu..hampeh!! tipah tertipu!tipah tertipu! tu la dia kwn2 kan,bagai nk rak kita nk tggu kete si Dir tu,ropanye kete control...muahahaha....x pe le,jnji kete le tu,ada ke dia kate x brani nk lawan dia,ha tu dia kete control mini ank Lin tu,bkn je mini kecik tau,hrga boleh tahan, power pun ok tu...yg ni mmg hubby Lin sayang na tu,dia dgn ank Lin tu yg dok layan,tp bab benda2 kete ni Lin x tau ler..ha klu hubby lin iye,ckp la cite kete,mula kang dia je yg berckp..keh3...ape2 aje le si Dir tu,tgk sampai Lin pun update kete control kanak2 nih..muahahaha,nnti kn di Air Terjun Dir,kita racing ok...keh3
:snow32:


P/S:Maaf x boleh test drive ye..ada tanggal semua body tuh....keh3

2 comments:

  1. alahai.. comel sgt la amat punye.. ade masuk celah toyota chaser tu kang.. hehe

    ReplyDelete
  2. cntk kete mainan ni...
    nk curik...
    bole?...
    hehe..

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com