Persiapan Msjbox Camping-1

12/12/2008 07:22:00 PM


Salam semua...
Jeng jeng jeng.....ape?bt ape?utk ape?nk bg sape? Ha semua tu korang tggu je ye...Surprise!!! kan boss kan...
:minimo_18:

P/S: Tunggu dn ikuti perkembangan terkini Holiday Msjbox Camping tu ye...

You Might Also Like

5 Orang Komen

  1. perrghhh IMPRESIF!!! cayalah lin.. ni macma mana kira ni lin..? guna duit lebih2 deposit tu ler ek.. he he

    ReplyDelete
  2. Saya penah g kilang Apollo nih. Punyela rambangnye mata......Semua nak.heheheh

    ReplyDelete
  3. ini mesti soping nak gi camping ni..:))

    ReplyDelete
  4. salam singgah n salam kenai....macam nak wat hamper ada gak tu...

    ReplyDelete
  5. hoh.. pi kilang apollo ke .. tu plastik apolo tu..

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.