Sunday, December 14, 2008

Persiapan Msjbox Camping-2

salam semua...
Ha hrnih blk je td nih,bru sat Lin siapkan semua packing2 jajan utk gift camping tu,cr paper bag,hubby belikan reben,color purple lg tuh...keh3...so cr bekas telur dan sabun td...hubby kate 'mcm nk berkat keje kawin je ko'...keh3..Lin jawab 'suke le'....so ada lg td yg kitaorg beli,tggu update yg terbaru utk sepanduk khemah kita ye...keh3,ni dh lepak lotih...
:minimo_33:

P/S:Esok gerenti jln Lin dh ubah gaya nih...kelengkang sakit,jd kengkang la nih...keh3

2 comments:

  1. rugi nye xdpt join ;(
    but next year kompem nk menyibuk hihi

    ReplyDelete
  2. salam kak lin,ape bende yg kak lin ltak dlm tu eh? zahra nk wat goodie bag,tp xde idea nk ltak ape dlm tu..huhu

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com