Wednesday, December 31, 2008

Peserta Wanita Paling Sporting



Tahniah Bondarock(Dilla)!!! Anda adalah pemenang Peserta Wanita Paling Sporting MSJbox Holiday 2008...Dr mula kedatangan nye Dilla ni mmg agk pendiam dn pemalu sikit,kurang borak tp bila dh lama tu wah enjin mula panas sehh...start dr game giler kita tu hgga ke ke tarian Poco-poco,mmg sporting sehhh...pastu sambung lak ke permainan bola tampar dn bola jaring,ishh mmg juara server penampar la Dilla tu..keh3..apa2 pun anda mmg Rock Steady!!!
:pompom:

P/S: Aksi kita bt poco-poco tu dh mcm ala2 tarian pocong kan...wakakah...rabak!!!

1 comment:

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..