Peserta Wanita Paling Sporting

12/31/2008 07:42:00 PM



Tahniah Bondarock(Dilla)!!! Anda adalah pemenang Peserta Wanita Paling Sporting MSJbox Holiday 2008...Dr mula kedatangan nye Dilla ni mmg agk pendiam dn pemalu sikit,kurang borak tp bila dh lama tu wah enjin mula panas sehh...start dr game giler kita tu hgga ke ke tarian Poco-poco,mmg sporting sehhh...pastu sambung lak ke permainan bola tampar dn bola jaring,ishh mmg juara server penampar la Dilla tu..keh3..apa2 pun anda mmg Rock Steady!!!
:pompom:

P/S: Aksi kita bt poco-poco tu dh mcm ala2 tarian pocong kan...wakakah...rabak!!!

1 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com