Wednesday, December 31, 2008

Peserta Wanita Paling Sporting



Tahniah Bondarock(Dilla)!!! Anda adalah pemenang Peserta Wanita Paling Sporting MSJbox Holiday 2008...Dr mula kedatangan nye Dilla ni mmg agk pendiam dn pemalu sikit,kurang borak tp bila dh lama tu wah enjin mula panas sehh...start dr game giler kita tu hgga ke ke tarian Poco-poco,mmg sporting sehhh...pastu sambung lak ke permainan bola tampar dn bola jaring,ishh mmg juara server penampar la Dilla tu..keh3..apa2 pun anda mmg Rock Steady!!!
:pompom:

P/S: Aksi kita bt poco-poco tu dh mcm ala2 tarian pocong kan...wakakah...rabak!!!

1 comment:

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com