Monday, December 08, 2008

Purple FC dtg beraya...



Salam semua...
Raya lg..kali ni nk cite hal purple lak..I like!!! td sepupu dtg beraya rumah mak Lin,yg bestnye derang dtg serba purple khas utk lin,sal smlm derang dh tnye Lin pakai color ape hrni,so Lin bgtau nk pakai color kuning,sekali td saje je tau derang nk jeleskan Lin dgn purple tu..ishhh sakit mato aku tgk...keh3 tp mmg cantik dan ayu klu pakai purple!!!keh3
:snow20:

P/S:thankx to my FC purple..tggu thn depan dpt kain free ok..color purple gak!!keh3

4 comments:

  1. wah semua kaler purple ker.. he he... belum lagi kaler2 hijau datang menyerang.. he he...

    p/s: tema warna di holiday camping apa eh.. kasawari cadang tema hijau.. dulu kat PD tema oren.. ada idea.. he he

    ReplyDelete
  2. amboi manja nyer muka lin di sisi husben ;) ke sapa tus? keke. kut2 tsalah org jek. ekkeke

    ReplyDelete
  3. kasawari ape kate kita tema purple je..I like!! boleh la...

    ReplyDelete
  4. an, betul la tu husband lin tu..x hencem,cute jer...keh3

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com