Raya part-2

12/08/2008 09:55:00 PM

Salam semua...
Selamat berhari raya semua...masih mood Hari Raya ye semua lg,ishh masih tu,ada yg dok tgh mkn ketupat lagi tu...keh3,pg td awal jam 4am dh bngun masak kari ayam,kul 7.30 dh tolak ke rumah mak,solat Hari Raya,hujan lak tu dr pg sampai mlm ni,hujan rhmat kan..so mcm biase le,perut kembung ni,layan gambo je le...adehhh
menu: Laksa johor,ketupat,sambal jawa,lodeh,sambal kacang,serunding,kari ayam,rendang daging,rendang tok johor,kek marble,dadih jagung,air kopi/teh,apam manis,kekacang dan buah2an...
:kiss:


P/S: Sedapnye menu makanan Cik Mat Gebu tu,esok kita serang!!!!! jeles nih..

You Might Also Like

4 Orang Komen

  1. fuiiyooo ni raya aidil fitri ker ni.. ermm kalau tau serang sini dulu tadi.. he he adehhh ada laksa johor lagi tu... aduhai...

    ReplyDelete
  2. mak ai awal nyer mangun. mcm sahur lak. kekeke

    ReplyDelete
  3. kasawari suke laksa johor ye...nnti free lin bt k...

    ReplyDelete
  4. an klu nk masak tu kena la bngun awal an..kang x cukup kaki tngan an oiii...

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.