Monday, December 08, 2008

Raya part-2

Salam semua...
Selamat berhari raya semua...masih mood Hari Raya ye semua lg,ishh masih tu,ada yg dok tgh mkn ketupat lagi tu...keh3,pg td awal jam 4am dh bngun masak kari ayam,kul 7.30 dh tolak ke rumah mak,solat Hari Raya,hujan lak tu dr pg sampai mlm ni,hujan rhmat kan..so mcm biase le,perut kembung ni,layan gambo je le...adehhh
menu: Laksa johor,ketupat,sambal jawa,lodeh,sambal kacang,serunding,kari ayam,rendang daging,rendang tok johor,kek marble,dadih jagung,air kopi/teh,apam manis,kekacang dan buah2an...
:kiss:


P/S: Sedapnye menu makanan Cik Mat Gebu tu,esok kita serang!!!!! jeles nih..
This entry was posted in

4 comments:

  1. fuiiyooo ni raya aidil fitri ker ni.. ermm kalau tau serang sini dulu tadi.. he he adehhh ada laksa johor lagi tu... aduhai...

    ReplyDelete
  2. mak ai awal nyer mangun. mcm sahur lak. kekeke

    ReplyDelete
  3. kasawari suke laksa johor ye...nnti free lin bt k...

    ReplyDelete
  4. an klu nk masak tu kena la bngun awal an..kang x cukup kaki tngan an oiii...

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com