Thursday, December 18, 2008

Sepetang bersama Siput Sedut..


Salam semua...
Ermm yum3...sedapnye kan...ha tu panas2 lagi tu,baru je siap..tu yg Lin x on9 td ni..dok mengejekan siput tu la,nk sepit tungking nye tu,klu x d sepit,mana boleh sedut le...smlm masak kupang,tp lupa nk amik gambo,abs dh di goreng ratah mkn mlm td..hrni msak siput sedut lemak cili padi dan sepetang masak greng berlado,juga masak sayur betik muda masak lada hitam berair...tp x yah la nk en3 kan,cukup la yg nih je ek...so jom mkn jom....keh3
:pompom:


P/S: Kenapa ek nama nye 'Sepetang'? cam pelik je kan..agk2 nye kenapa ek?ada yg tau x?

4 comments:

  1. sedap nye siput sedutt...hushh..nak sket

    ReplyDelete
  2. wah siput...lala...kerang..kupang.. semem tu mmg sodap lah.... arghhhhh lapooo

    ReplyDelete
  3. siput sedut masak lemak... sedap!! mmg mkn die xleh stop..sedar2 da abis 1 periuk :))

    ReplyDelete
  4. siput sedut masak lemak... sedap!! mmg mkn die xleh stop..sedar2 da abis 1 periuk :))

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com