Serbu AEON Bukit Indah..

12/19/2008 03:26:00 PM

Salam semua...
Jom kita serbu!!!..ish pepg lg dh ramai org dh kt parking kete AEON nih,pg td pun dpt call dr Intan,dia nk serbu pg jugak,Lin kluar dgn Milah,bwk ank2 semua,saje bt survey je dulu,peliknye mana ada Ct Nurhaliza nye ntah,ishh kabar angin je tu la,belum masa potong reben lg tu,keh3...masa dok jln2 tu terserempak dgn Intan,dia 1family dtg,uii nmpk sronok betul tau,yg bestnye ckp je Lin ni survey,dh tgk2 tu amik sana,amik sini,dh jd byk..keh3..pantang betul tau nmpk purple2 color nih,eee..ape2 pun mmg happening la opening dia,byk sale,byk free gift,byk kemudahan,mcm2 ada...semua tingkat Lin dok serbu,semua kedai Lin dok masuk amik free gift..keh3..ape lagi kwn2,jom serbu!!!
:phonehappy:


P/S:Yg sebetul nye nk dok survey Panggung Wayang dan Redbox...keh3,nnti kan opening ye,coming soon...

You Might Also Like

4 Orang Komen

  1. lin..nape x beli ngan kedai nya sekali keh3..kalau CM x der nya bg pegi lin..dia ckp org lagi ramai..tggu org dah lengang sikit..susah nk jln hehehe..

    lin lawo nya muka org utan tu..pandai cari port erk keh3

    ReplyDelete
  2. hajat di hati nk beli jgk,keh3...beruk tu yg pggil amik gambo ct uii...peluk2 lin lg tuh...peminat mgkin..

    ReplyDelete
  3. jab lagi nak serbu sana.. he he he.. tapi tengok2 jer la.. he he.. tahun ni kurang skit ler bonus.. he he

    ReplyDelete
  4. salam lin..amboi!! lin.milah & anak2 dah rasmikan dulu..mcm2 dah ada kat bukit indah ya..x sabo nak balik!!

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.