1st TAG 2009

1/09/2009 09:54:00 PM


Salam semua...
Hrni nk bt tag per-1 bg thn baru ni...Tag award ni dtgnye dr Ryan,dh lama dok dlm tu,tp bru ni nk bt nih..keh3..
Ok ni peraturan2 nye yer...
1.Copy badge 'Cute's 3blogger AWARD' di ats dn letakkn di blog anda.
2.Link/ceritakan kembali siapa yg memberikan award nih.
3.Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih peserta award seterusnye...
4.Anda harus memilih 10 blogger penerima award ini.
5.Jgn lupa melawat blog 10 blogger penerima award ini bg memberitahu 'anda di tag'.

Jawapan tag...

10 fakta/hobi mengenai Lin..
1.Perempuan semestinye..
2.Berkahwin.
3.Punya 3 org ank.
4.Suri rumah tangga je..
5.Happy go lucky..
6.Suke color purple..
7.Peramah dn mesra alam kot...
8.Suke door/window soping..keh3
9.Sngt benci org hipokrit..nyampah!
10.Klu ketawa,RABAK sehhhh!!!

10 blogger penerima tag/award ni..
1.Ct dan Cm
2.Retna.
3.Moralle
4.Bondarock
5.Sodep
6.Intan
7.Aiman dan Ammar
8.Carneyz
9.DirFara
10.As'Nur Kasih'
:laugh:

P/S:Selesai sudah 1 tag...adehh byk nye hutang!!!

4 Comments

  1. wah dpt award yg pertama ek.. tahniah.. semoga sentiasa cemerlang.. :p

    p/s; tak payah ler letak word verification tu kat komen.. leceh nak taip.. he he

    ReplyDelete
  2. pastu komen sini pun kena dptg blog owner approval... he he

    ReplyDelete
  3. Kasawari:ye le,dh ok dh tu..cmne?nnti komen byk2 yer....keh3

    ReplyDelete
  4. tak perasan si ammar dan aiman dapat award tag ni gak.. he he

    orait nak sambung tengok bola.. he he

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com