3 Anak 5 Tangga...

1/10/2009 09:34:00 PM

Salam semua....
Hrni semua ank2 cuti bg minggu pertama persekolahan..so masa ni la derang semua bngun lmbt,apalg pg2 lg dh bebel2 mulut Lin nih...yg Amat dh mmg rajin bngun pg tu,lg plk nk gi Taekwondo lg cepat dia siap,tp yg ank2 dara tu..adehhh...kena jerit bangun!!!! bru bngun,keh3..agk2 1 Taman dngr x tu,nnti nk tnye Intan la,dia dngr x jeritan Lin tuh..keh3..tu tu tgk tu,bag2 semua tersusun kt tangga,cntik punye port kan,ishh nasib 3 org je,klu 5,6,7 org..mau penuh sampai atas tu agknye..keh3..itupun x semua tu,belum lg bag tuisyen,bag ngajinye..adehhh bertuah betul ank2 ni tau...
:sleepy:

P/S:Nasib ada tangga,klu x agknye mana la ank2 ni longgok ek..

You Might Also Like

8 Orang Komen

  1. ehehehe
    bersusun elok tepi tangga
    yang riani laaa
    atas sofa
    hehehehehe
    :D

    ReplyDelete
  2. dah 5 hari sekolah, dtg sabtu sume malas je nak bangun, hehe :)

    ReplyDelete
  3. Angriani:Ye la nasib baik ada tangga,klu x mau ats kursi gak tuh...

    ReplyDelete
  4. NurulHuda:Jgn kate ank2 je malas bngun...mak nye ni pun klu boleh maleh nk bngun awal..adehhh

    ReplyDelete
  5. Amat darjah 1 dah full schedule dia kan.. he he.. takper.. hujung minggu leh kasi ikan makan. h ehe

    ReplyDelete
  6. Kasawari:Yela..bdk2 sekarang sekolah jadual padat kan...

    ReplyDelete
  7. menarik tul entry title tuhhh ...

    n

    very creative picture ... got meaning there

    ReplyDelete
  8. Razifembi:Keh3,apa lak yg menari tu,biase aje tu,susun bag ank2 tu ke creative..ishh maksud lain je tuh...

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.