Aku dan Purple..

1/28/2009 02:07:00 PM


Salam semua...
Ehem..ehemmm...Hrtu sebelum gi Redbox kan Lin kuar dgn abg gi Jusco Tebrau tu,ye la tgh sale2 giler Raya Cina kan,mata terpandang dgn sepasang kasut tali yg ada batu purple tu..apa lg sambar le cepat2,new arrival lg tu..ok x tu?cntik x tu?...keh3,klu korg x suke...tp I like!!!....muahahaha...
:bye:


P/S:Mmg x leh tgk kelibat purple..ntah ek penyakit kot..keh3

You Might Also Like

5 Orang Komen

  1. ooo ni haa bahagian kak lin ek... fuh mcm kasut artis maa..

    ReplyDelete
  2. eh sukenyerr..lain dr yg lain ni..

    ReplyDelete
  3. Meh Kongsi:Ala ini bkn bhgian,tp saje je,pantang nmpk purple la...keh3

    ReplyDelete
  4. Tiha:Cantik eh..TQ Tiha..muah3x

    ReplyDelete
  5. ermmm purple dan lin tak dapat dipisahkan.. macam lagu dan irama.. he he

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.