BIBIK baru???

1/17/2009 10:26:00 PM


Salam semua...
Bibik Baru?? manyak la...x nmpak tu sapa?? aku tu weiii!!!! biase le tanggungjawab kan tu,cuci kasut sekolah ank,tp cuci kasut ank Lin yg kecik sorang tu je,Amat,yg lain tu dh besar cuci sendri,x kuase aku!!!...si Amat dia x nk kakak dia cucikan,x bersih katenye...ee ngegada le..dr pg sampai ptg bwk ke mlm x abs2 keje nih,hairan jgk kan,keje siap tp cam ada je yg x settle tu,keh3...btw ni, bkn saje je nk masukkn en3 cuci ni,tp ank Lin tu la dia amik nye gambo candid tgh cuci tu,tp skli tgk dh x de ape nk di update,Lin masukkn la kt sini...ok pe..cuma seksa sikit le korang tgk tu....keh3,ha gelak-gelak la korang...
:look:


P/S:Ada kwn tu masuk dlm mesin basuh weii cuci kasut...bersih ke?jahanam mesin ada le!!

You Might Also Like

8 Orang Komen

  1. hohoo sgt2 la btanggungjawab. sbg contoh2 baek bakal ibu n ibu yang di luar sana ;) kekeke

    ReplyDelete
  2. An-Wardrobe:Betul tu An,tanggungjawab la tu sbb x merungut,An kena belajar2 yer.keh3

    ReplyDelete
  3. waaaaa time skola dulu menda paling xbes bile wekend kena cuci kasut skolah...

    ReplyDelete
  4. Cemut:Ee sama la dgn Sis cemut,tp baik2 silap2 kang kawin sok kena cuci kasut abg lak..keh3

    ReplyDelete
  5. mana tudung? berdakwak dengan akhlak dan sahsiah lagi dipandang... keperibadian itu lebih penting. berubahlah

    ReplyDelete
  6. Anonymous:Ye keperibadian lbh penting,tp klu nk berdakwah x semestinye bertudung!!! ramai bertudung tp akhlak rosak!!

    ReplyDelete
  7. dlu ms sek dlu wwa ingat lagik.
    maleh cuci pkai tgn, masukkn je dlm wash machine.
    hahahhaha!
    pemaleh kan kan..
    =P

    ReplyDelete
  8. Wawa_Nadwa:Adehhh ada jgk ni cuci mesin yek,msti sakit mulut mesin tu kan..keh3

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.