Thursday, January 22, 2009

Buah Tangan bt semua..




Salam semua...
Wah cuma tinggal beberapa saje lg semua bangsa Cina akan menyambut Hari Raya Cina..sana sini bkk bazar kan..plk tu Lin mmg belum ada beli kn ape2 cendramata lg utk Pakcik,Makcik dn kwn2 semua..so td masa gi Jusco,terpandang 1 kotak buah tangan berisi limau,very nice cntik packing nye,so apalagi Lin beli la sampai 5kotak utk bg kt Pakcik2,dn Makcik2 Lin,juga jiran tetangga yg rapat ni..apa salahnye,sbb tiap2 thn tiba Raya Puasa,Lin dpt hamper dr diaorg semua,jd sebagai balasan Lin belikn la buah tngn yg x seberapa ni sebagai tanda silaturrahim...klu blk beraya uma Makcik,Pakcik nnti lg la byk dpt buah tangan tu..mmg tiap2 thn mcm tu..keh3,bwk je la bag besau,cuma thn ni,lmbt sikit la nk beraya bersama,sbb nk blk Perak dulu,ada kerja kawin ank sedara hubby..muahaha..
:pompom:

P/S:Selalunye ank2 la yg suke..dpt Angpau maaa...mak dia lak hulur Angpau ada la..keh3

14 comments:

  1. brapa rm tu lin? chantek nyer dia packing ;) x mo bg an satu kotak ke. kekee

    ReplyDelete
  2. An-Wardrobe:1 bakul,rm39.90 An..tu dh kurang sbb Lin beli byk tu...keh3

    ReplyDelete
  3. hehe terima kasih kak, nk bg 1 kan hehehe..

    ReplyDelete
  4. Meh Kongsi:Sama2..amik la,x marah pun...keh3

    ReplyDelete
  5. Splitbz:Keh3..nk gak ke?amik la t byk lg ada...keh3

    ReplyDelete
  6. kekeke musim2 cina raya ni kat umah byk plak buah2 limau..kueh bakul sume..aangpau je dorang xkasi haha

    ReplyDelete
  7. Cemut:Betul tu,ptut nye Cemut leh dpt tu angpaw,sbb lum kawin,klu dh kawin dh x dpt maa...

    ReplyDelete
  8. yup
    mmg nice

    cute je box tu
    HIHIHI

    ** nak angpaw ~

    ReplyDelete
  9. Enchek Camera:Yup mmg nice,cute kan...keh3..hah?Angpaow???mh sini dtg uma yer...

    ReplyDelete
  10. Daffodil:Jgn nangis...meh sini sis bg meh...

    ReplyDelete
  11. warghhhh...limau... sakit perut ah macam ni byk telan limau..ngeh3..

    ReplyDelete
  12. Pujangga Asmara:Eh bkn sakit perut la,tu kan boleh bt ubat lawas..keh3

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..