Saturday, January 03, 2009

Burung Kasawari yg GEBU!!

Salam semua...
Muahahaha....tu burung Kasawari ke namenye?? ntah ek x tau la ape ke namenye,yg penting hadiah ni dtg dr Bro Kasawari tu...ingt x lg masa holiday tu kan di kenakan 1 keluarga bwk 1 hadiah,so bila dh mula bertukar2 hadiah tu,dh cabut undi tu,x sangka lak dpt si Kasawari nye,fuhh kotak dia besar sehhh sekali dh rabak...alamak seekor burung yg mmg gebu dn cute comel lg tu...mmg gelak2 kita di btnye masa dh bkk tu...tp apa2 pun tanda ikhlas dn peringatan tu yg penting kan...tq...
:flower:

P/S:Shai dpt dr Linda nye,seekor kucing ala2 Sheiro gitu kan...comel!

1 comment:

  1. wah burung kasawari gebu ek.. he he.. tapi lawak ler masa beli hadiah ni kat kota raya... cari2.. tanya org kedai.. ada tak jual apa2 yg ada burung kasawari.. dia kata takder.. tapi burung bangau ada ler.. he he..

    jaga baik2 burung ni ek.. he he.. sangat ler gebu ker.. he he

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com