Breaking

Wednesday, January 28, 2009

Cuti-cuti masuk angin...


Salam semua...
Masuk angin?? ermm mmg masuk angin,apa x nye,plan nye lain jd nye lain lak,mula2 nk ke Perak,last2 call x jd lak,so kita ke rumah keluarga lelaki je kt Sabak Bernam,kebetulan Mak Lin demam lak,jd ank2 Lin Naz dan Yana x ikut,mntk tolong temankan Mak kt rumah,nasib derang x kisah,Lin bertolak pg dlm kul 10.30am,uii jln jem nye jgn ckp,masuk angin lg di btnye,sampai di Nilai berenti mkn sat sambil2 cuci mata..keh3,trus gerak ke Sabak,sampai sana dlm kul 4pm,so abg dh ckp nk tido kt Rest House sana je,nnti esok bru gerak sama2 dgn yg lain2..trus check in,rehat2 mandi2,mlm bru kuar mkn,masuk tido awal sikit,bdn sakit2 weii lotih..


Pg gerak konvoi reramai,sampai uma pengantin lelaki dlm kul 1pm,ntah apa ke nama tmptnye ntah..adehhh cuaca panas sngt sehhh,x larat rasenye..serba pink Lin tgk pengantin nye,dr baju,kek,hantaran,bilik semua pink..keh3,semua derang bt sndri nih,kreatif kan..yg best nye tu,kek kawin nye,dlm kek tu rasenye pun strawberry sehh..pink jgk..keh3,sedap..


Keh3,tgk tu Lin pakai bju ape,mmg saje je,nk pakai sedondon dgn abg,gerekk sehhh,keh3...yg tu gambar Lin dan mertua Lin,hrtu mertua duduk dgn Lin,tp dh blk dh,lps ni dia nk kerumah ank nye yg lain lak,beralih angin kate nye..keh3,makanan kt kenduri tu,pelik2 sikit,ada roti canai lg,kuih2 kg ni jgn ckp la,mmg byk le sngt2..ha yg kek pelangi marble tu Lin punye,Lin bg je,trus derang potong bg mkn semua..mmg mesra alam betul kan..keh3

Ha tgk tu,kan betul..semua pink color,sejuk mata memandang kn..keh3..semua jemputan iringan pihak lelaki di jamu dlm rumah je,mkn berhidang,kt luar tu panas giler ko,bkn kate mmg kt kampung panas,tp mmg x de angin time tu,mana x panas berasap..abs semua dok berbincang2, dlm kul 6pm,kitaorg gerak balik,Lin trus nk balik JB sbb abg dpt call keje esok,so x dpt nk stay kt K.L,lgpun ank2 semua x ikut,jd Lin trus balik,abg ikut Teluk Intan menghntr sedara abg dulu,bru balik trus ke JB...insya'allah,hr jumaat ni Lin akan turun ke K.L...
:flower:


P/S:Bt Pengantin..Faizal dan Maria..'Selamat Pengantin Baru,semuga kekal bhagia ke akhir hayat'..Amin...

14 comments:

  1. SELAMAT PENGANTIN BARU YER.. FAIZAL & MARIA..moga berkekalan hingga ke dlm syurga..Aminnn

    ReplyDelete
  2. Ala sungguh jambu sirap bandung kelihatan si pengantin.. ehhee..

    btw sonotnyer tengok orang kawin...

    ReplyDelete
  3. Wahhh2!!dpt saudara dari Sabak BErnam yeakkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!
    Mosti orang jawa gituuuuuuuu..oh yeahhhh!!!:D

    Ehhh..nmpak kuih 'kochi' lahhhhhh!!!!Aduiiii..sangat suka.Mosti cari dlm minggu ni gakkkkkkk!!jommmmm!!!

    ReplyDelete
  4. Siti Delima:Terima kasih CT..amin..

    ReplyDelete
  5. Tiha:Ermm mmg best,mkn2 aje,bdn pon naik bulat nih...

    ReplyDelete
  6. Splitzbz:Keh3..tp klu purple lg bertambh cun kn...wakakah

    ReplyDelete
  7. Ila:O suke mkn kuih koci eh...Sis suke gak,liat2 gitu kan...

    ReplyDelete
  8. sini pink theme .... cantik ....

    sis lin pun amboi sedondon dengan baju husband ....

    jaluq jaluq tegak ...hihihi

    mujur tak jaluq hitam putih ... mcm katun banduan tuh..hehehhe

    jokes jer ...

    ReplyDelete
  9. RaziFembi:Keh3..ye ye..tp suke purple la...sedondong dn sepadan ek...keh3

    ReplyDelete
  10. hi sis, wah pink karerrr theme, so sweeet jer kan.....oh btw, tantek per that purple colour sandal, its so u lah sis....

    ReplyDelete
  11. wah pink kaler ek.. nasib baik pelamin tak purple.. he he

    saper plak Pakkaramu tu.. ??

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..