Jom layan REDBOX...

1/28/2009 02:29:00 PM

Salam semua....
Rabak sehhhh...ishh mmg bergegar mlm 25hb tu..mana x Lin dn Family juga Kasawari dn Linda dok melalak kt Redbox mlm tu,mlm tu Lin dh plan dgn abg nk ke Redbox dn kebetulan call Kasawari dia x de ape2 plan,so Lin ajk dia join skli...mmg enjoy mlm tu,org cina dok sibuk tggu detik 12mlm nk Raya,kita dok melalak kt sana x ingt dunia....muahahah...mcm2 lagu dn versi kita nyanyi..he3 klu Lin apalagi layan dangdut la,ank2 Lin, Naz,Yana dn Amat pun enjoy menyanyi mlm tu,sampai bergelek2 kita d btnye dlm tu...wakakah...mkn minum semua siap,kita amik package nye tu..gerekk sehhh...


Sampai kan korg tgk tu si beep2 nyanyi tu,nk tarik suara lagu gersang punye pasal,dia sampai panjat ats tembok tu ,mmg gelak pecah perut di btnye...Lin dgn abg suke berduet2 je,Linda dn ank2 suke layan lagu balada je,naik ngantuk mata aku di btnye,ha bila tiba saat dangdut,wah semua terjegil bjik mata nk bergelek..muahahaha...detik 12am 26hb tu,kita didatangi oleh 'Raja cina Ong' sumber kekayaan,dia bg angpau maa,tp bkn duit,baucer minuman je tu...jd le..mlm tu kita dpt extra time,2jam free wooo..sampai kul 1am bru kita abs,ank Lin Amat sampai dh tertido dh kt situ...sian nye la..keh3..
:pompom:


P/S:Apa2 pun terima kasih kt Kasawari dn Linda sudi meluangkn masa bersama dgn kami semua...rabakk sehhh

3 Comments

  1. adehhh!!sampai tergelak kat umah sorg2 tgk gelagat si kasawari tu..nak cari feel punya pasal tembok pun tembok ler hahahaha

    ReplyDelete
  2. Ct Delima:Itu la CT,kitaorg lg la tergelak2 sakan kt sana,nasib x terkencing...keh3

    ReplyDelete
  3. tu tembok cina tu. so hari raya cina naik atas tembok cina.. uikskks patut ler basah jer dalam bilik tu. ada org terkecing ker.. he he

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com