Tuesday, January 13, 2009

Kita mesti BOLEH!!!!




Salam semua...
BANYAKKKK org gosok gigi guna colgate...JARANGGG org minum coke...KADANG-KADANGGG org gi lepak cafe Starbucks...tp sekarang...HENTIKAN!!!!
Boleh kah anda???
:what:

P/S:Banyak lg senarai produk2 yg di boikot,tp yg ni selalu kita guna dan amalkan kan...

4 comments:

  1. yezzzaa.. ya betulll.. hentikan... kat dalam bilik air tu ada ubat gigi colget tu.. pakai sampai habis dulu.. pastu nak guna lain plak..

    ReplyDelete
  2. Kasawari:Keh3..sama la kita,lps ni pakai ubt gigi Mukmin yg diperakui halal oleh PPIM-JAKIM..

    ReplyDelete
  3. tapi kan..dr dulu kita guna colgate kan..tiba2 nk hentikan..bole ker?? KATAKAN BOLEHHHH !!

    ReplyDelete
  4. CT Delima:Ye betul tu CT,dh biase kan guna colgate,pasni nk cr kayu sugi la plk kn..halal lg suci bermutu...

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com