Malam yang GELAP!!!

1/15/2009 02:22:00 PM





Salam semua...
Tension!!! je tau mlm td,tgh dok2 tgk melayan tv cite mertua VS menantu tu kul 10pm,tup2 karen x de,adehh sakit jiwa betul,yg x aci nye tu,separuh taman je yg x de,area uma Intan tu ada plk,aduhhh...ank2 keje sekolah byk lak tu,semua bru blk tuisyen,belum mkn,Lin pun sama,jd apalg dok dlm gelap tu la kitaorg mkn,nasib x tercekik tulang...yg hubby Lin blk senyap2 panjat pagar,pastu takut2 kn ketuk2 dinding la,bunyi2 kasut la...dh Lin dn ank2 abs naik bulu roma semua...keh3..ishhh teruk betul tau lakonan hantu dia...eeee nasib x kena baling dek botol kicap tu...keh3...kira dekat kul 4am bru karen hidup,nasib berangin cuaca,sejuk la jgk...
:hot:


P/S:Elok gak tu karen x de,klu x dok layan chat msjbox tu,x abs2 cite kopok lekor je...keh3


You Might Also Like

32 Orang Komen

  1. lyn mcm x paham lak.. husband tggu lyn ajak candle light dinner, tp x respon.. tu yg buat perangai nak menyakat je tu..! hehe..

    ReplyDelete
  2. Alif Lam:Amboi msti dia ni ariff tentang dating2 ni kan..keh3,mana nye x respon,klu abg ajk,Lin laju je gi,mkn free kan..keh3

    ReplyDelete
  3. nak pegi manenye pulak.. makan kat dlm rumah yg blackout tu ler.. ditemani cahaya lilin dan cahaya screen laptop..! :D

    ReplyDelete
  4. Aliff Lam:Ye la x de karen pun kena jgk la dok uma,x kn nk kuar lak,lg la membazir karen kereta...keh3

    ReplyDelete
  5. wah wah romantiknya.... candle light dinner tuh :p

    ReplyDelete
  6. Retna:Romantik ape nye,dok mkn bergelap,nasib x tercekik tulang...

    ReplyDelete
  7. hahahha makan dlm kegelapan? nsib x mkn ikan terbuk. mau tcekik la. keke

    ReplyDelete
  8. ek eh..bila masa takde karen kat umah lin tu?dah brp hari tak masuk sini,tak tau cerita pun pasal umah lin takde karen..Line umah kite lain2 kan..Time umah intan takde karen,umah Lin ada..

    ReplyDelete
  9. Intan:Keh3,mgkin Intan dok dlm x kuar tu,sal tu x perasan,line kita mmg x sama la Intan,tu yg dok x aci tu..eee bergelap berpanas 1 mlm tu..

    ReplyDelete
  10. no prescription xanax xanax dosage length - xanax side effects how long

    ReplyDelete
  11. buy diazepam online diazepam dosage for dogs anxiety - buy cheap diazepam india

    ReplyDelete
  12. ambien cr pictures of generic ambien cr - ambien vs. generic zolpidem

    ReplyDelete
  13. buy xanax online without prescription xanax dosage sleep aid - xanax for anxiety flying

    ReplyDelete
  14. ambien zolpidem generic ambien 10mg picture - max dosage zolpidem tartrate

    ReplyDelete
  15. buy xanax valium online florida order xanax online no prescription canada - white round pill generic xanax

    ReplyDelete
  16. order ativan ativan vicodin interaction - buy lorazepam 2mg

    ReplyDelete
  17. valium 10mg much does valium cost street - valium online store reviews

    ReplyDelete
  18. diazepam overdose buy diazepam usa only - diazepam generic brands

    ReplyDelete
  19. xanax online effects mixing xanax klonopin - xanax bars and percocets lyrics

    ReplyDelete
  20. buy xanax online what is xanax used to treat - xanax effects high

    ReplyDelete
  21. buy ativan online xanax vs ativan social anxiety - ativan.5 vs xanax.25

    ReplyDelete
  22. diazepam 10 mg diazepam rectal dose children - diazepam to buy online

    ReplyDelete
  23. buy xanax xanax withdrawal with klonopin - xanax drug test bluelight

    ReplyDelete
  24. buy ambien no prescription is ambien a narcotic - where to buy ambien cr

    ReplyDelete
  25. where can i buy ambien online side effects of ambien 10mg - ambien may prompt sleep eating video

    ReplyDelete
  26. cheap zolpidem buy ambien online us pharmacy - ambien withdrawal success stories

    ReplyDelete
  27. ordering ambien online ambien and alcohol use - ambien urine drug screen

    ReplyDelete
  28. buy soma online carisoprodol 350 mg xanax - normal dosage carisoprodol

    ReplyDelete
  29. buy soma online watch deadly soma 2 online - carisoprodol overdose

    ReplyDelete
  30. buy valium online valium for sale philippines - can you buy valium online no prescription

    ReplyDelete
  31. diazepam no prescription valium ohne rezept usa - valium vs klonopin dosage

    ReplyDelete
  32. buy valium online buy roche valium online uk - medication stronger than valium

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.