Sunday, January 18, 2009

Mee Hoon AJL-23!!

Salam semua...
Mlm ni Anugerah Juara Lagu(AJL-23),so mlm ni Lin greng mee hoon je,ye la nk dok 2jam tu depan tv,kang kelaparan lak ank2 cr mkn..tp sebenarnye x nk la post en3 kt sini,malu ar..akan tetapi oleh kerana ada permintaan peminat mee hoon tu kan,so Lin sukacita nye masukkn en3 ni..keh3,apalagi Shai,sediakan tisu cepat bt lap air liuq tu yg dh meleleh tu...muahahaha..
:laugh:


P/S:X pe Shai nnti ada rezki,Lin greng kan lg utk Shai yer...

14 comments:

  1. nape besau eyh mee hoon akk.
    hiks!

    kak!!
    mee hoon goreng satuuuuuu..

    (+_+)

    ReplyDelete
  2. Miss.Hazzy:Ermm nyum.nyum.nyum,hgga menjilat sudu..keh3

    ReplyDelete
  3. Wawa_Nadwa:Besau??ntah le,Sis beli yg jenama Jasmine nye tu..zoom dekat tu kot...

    ReplyDelete
  4. lama tak mamam mee hoon... hehee

    ReplyDelete
  5. nyumm..nyumm..sedapnya..lama x goreng mee..klu dkt nk gak sket..hhehe..lin..kek pandan tu rm30 sebuku

    ReplyDelete
  6. Adry:Ala siannye,meh dtg Johor,sis greng utk Adry yer..

    ReplyDelete
  7. Batrisyia:Mmg klu skli skla greng mengancam,tp klu selalu,alamat jemu ler..nnti Lin nk order la,nnti Lin bgtau ok..TQ

    ReplyDelete
  8. lin..hihi..qatar is somewhere in middleeast..dekat bahrain n dubai..sebut dubai mesti seme org tahu kan..hihi...

    sini ok gak sebenarnya..senang nak cari makan, selamat tapi living cost tinggi la skit..sini takda control kalau nak naik harga, bebila pun boleh naik hihi...

    tapi ye la, ela rindu giler nak balik mesia...qatar ni kecik jer..so takda tempat sgt nak holiday...

    kalau lin nak tgk bayangan2 qatar..g sini ya...blog ela yg dah lama tak update..http//ruzalila801.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Ela:Ok Ela,Lin pun ntah la,rase cam x nk ikut,sian kt ank2 ni,tp belum cmfirm semuanye lg...tq nnti lin nk tgk tu wajah2 bayangan Qatar..

    ReplyDelete
  10. kalau tau.. kita terjah awal2 ke bukit indah.. wa ka ka..

    ni kira mee hoon meet uncle hussein.. he he

    ReplyDelete
  11. uikss naper tak dapat send komen tadi..

    ni kira mee hoon meets uncle hussien ler.. eh he

    ReplyDelete
  12. Kasawari:Lor lain kali terjah je,x tggu abg rambut getak tu..keh3 *Nas*

    ReplyDelete
  13. Kasawari:eh..ye ke,salah tekan kot..

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com