Sakit2...Makan2...











Salam semua...
Maaf la bebanyak yer,hrni kira 1 hr Lin x on9,bdn rase x selesa dn x sedap la,sakit semua bdn ni,so mlm ni td lin bru blk gi urut,rupanye sakit sebab byk angin dlm bdn,boleh meroyan klu x jaga elok tu,mak cik tu kate la,tp mmg sakit bebenar bdn Lin ni,ha ni dh kurang sikit la..Lps je blk dr urut tu td,Lin call ank2 suruh siap,Hubby keje blk lewat mlm ,so Lin bwk derang gi jusco je mkn kt Grill Stone tu,bru ni 1st time nk mkn situ,so x tau la masuk ke x kt tekak,tp ermm sedap rupanye,tgk je la ank2 Lin tu, Naz dgn Spagetti nye,Yana dgn Chicken Chop nye,Amat dgn french fries,dan Lin mkn Tomyam bee sup..sedap,yg pelik mkn dlm loyang tu,keh3..besau benar...Lain kali boleh dtg mkn lg kt sini,mmg power sehhhh...
:flower:


P/S:Mcm2 hal hrni,ke sana ke sini,ke hulur ke hilir,mgkin tu yg bt hrni x tahan sakit bdn ni...

14 comments:

  1. alahai... grill stone!!!! dir ngan fara celebrate besday fara tahun lepas yg kat tingkat atas tu ler.. hehee.. best kan mkn kat situ.. masak dging ngan udang sendiri.. hehe.. salah parking tngan bole terkene batu panas tu.. haha.. tapi stakat ni blom penah kene.. berhati2 time nak mkn tu.. ade lagi x amoi cine yg peramah tu sis?? family dir rapat abis ngan dia.. dh lame dir xgi.. ayah boss kalau gi jusco tu je la port die..

    ReplyDelete
  2. tambahan!! mee hoon tomyam dia pon sedap!!! hehe.. time nak makan nanti bekas besi tu gerak2.. haha

    ReplyDelete
  3. erkkk.. tamabahan lagi.. xtry mkn mee goreng seafood dia?? power woooo.. udang melambak!! hehe..

    ReplyDelete
  4. erkkkk.. hohoho.. nape x roger2 dir?? bole dir belanje.. kan dekat je jusco tu.. hehehe

    ReplyDelete
  5. eh!! ni jusco bukit indah ke jusco tebrau ek?? hehe..

    ReplyDelete
  6. Dirfara:Amboii..bkn main dia,keh3..tu la tnye la dulu...Sis mkn kt Jusco Bukit Indah sini la,tp mkn Tomyam Bee tu je,mmg sedap kan..ermmm ank2 Sis pun suke mkn situ,tp klu kt Jusco Tebrau tu,bru sekali je Sis mkn,jd belum dpt rase semua menu lg nih...lain kali Dir belanja Sis yer...he3

    ReplyDelete
  7. amboiiii..berhoneymoon semua ehh..dir tu kalau jatuh duk tinggi2 tu baru tau keh3

    lin..bawak2 ler berehat banyak2 jgn duk kena angin selalu kang naik angin satu badan baru betul hehehe

    ReplyDelete
  8. Ct Delima:Keh3...klu Dir tu jatuh nmpk gaya,tunda lg la nk mkn nasi minyak dia CT,jgn la jatuh ek...keh3

    ReplyDelete
  9. pehhh!!! patut ler tersedak2 dir td.. ade aweks2 ngumapat diriku disini rupenye.. hehe

    ReplyDelete
  10. DirFara:Ala sekali sekala nk ngumpat Dir...keh3,tau2 aje dia tau...eeee

    ReplyDelete
  11. Err...yg baju cekelet tu anak akak jugak ke?hahaha...kim salam yer..hihi..

    ReplyDelete
  12. Pujangga Asmara:A'ah...ank yg no-1 tu...he3,nk kenalan yer..ok2 nnti K.Lin sampaikan yer..

    ReplyDelete
  13. http://img105.imageshack.us/img105/4905/yananazuo8.jpg

    http://img150.imageshack.us/img150/4598/amatty0.jpg

    ni ha kak lin gamba yg cilok tu ari.. spesel utk sis/bro naz,yana,amat

    ReplyDelete
  14. wo cantik2 anak lin...
    emm jusco baru xbest xde pape
    wayang pun xde boling lagi lah
    bosan gile jusco baru

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..