Sehari bersama Linda&Azman

1/11/2009 07:58:00 PM


Salam semua...
Hrni hr minggu yg menyeronokkn..mana x dr pg hgga ke ptg jln2 dn abskn masa bersama Kasawari dan Linda...pg ni kita ke rumah Cik Mat Gebu,dia ajk mkn tghri di sana,ngam2 sampai mkn..ee malunye,fuhh sedap2 masakan nye dn lauk2 nye tu mengancam selera ku,mkn 2x tambah ko..keh3,mmg sedap,pastu dok borak2 sampai x kering gigi aku bercerita dan ketawa...adehhh,mcm2 cite dan mcm2 hal yg kuar dr mulut Mak Yah tu...keh3,tp yg tergugat tu agar2 koko tu,ee sedapnye,jap2 lupa lak namanye,nnti pi tnye Cik Mat eh...waktu blk tu ada buah tngn lg tu,kek sifon pandan..mmg gebu u...terima kasih Cik Mat...keh3
Blk dr sana kita gi UTM Skudai,gi bg mkn ikan mkn kt Tasek tu,wah mmg best di tiup angin sepoi2,mcm pesta air siap ada kayak ball,ada horse riding..mcm2 la xtvt kt sana tu...lainkali boleh gi lg ek,pastu kita minum ptg di Cafe,mkn minum la ape2 kt situ,dok try nk mkn Dorayaki..Linda pun x prnah mkn tu..ape ke rasenye ek..cam Daraemon lak kang...keh3..
Apa2 pun mmg hr yg indah,terima kasih Kasawari dan Linda kerna sudi luangkan masa bersama Lin dan ank2 semua...muah3x,nnti kita gi DIVA lak yerk...

:bye:

P/S:Ha baik2 tu Linda,mlm kang mimpi di hempap lak kang...wakakah3x

13 Comments

  1. Tiha:Ye Tiha mmg menyeronokkn...perut pun kenyang...

    ReplyDelete
  2. hai.. tidur awal nampak.. he he.. bangun balik ni tengok bola...

    thanks gak pada lin belanja makan dorayaki tu.. he he he.. dan teramat terima kasih pada keluarga che mat gebu, abak dan mak yah .. seronok kan gi rumah dia org.. seronok borak2..

    p/s: cerita hempap tu pun ada gak ker.. he he

    ReplyDelete
  3. Gila peratusan msjbox blog ni malam ni.. kencang seh!!!

    ReplyDelete
  4. Kasawari:Aik boleh tahan mata tu ye,esok kn nk keje..RABAK sehhh msjbox aku mlm nih..

    ReplyDelete
  5. Salam untuk Lin

    Bestnya hujung minggu Lin dapat jumpa rakan-rakan semua.Kalau dapat jumpa kan senang nak habiskan cerita opah tu.

    ReplyDelete
  6. Sis Lin,
    awatnya lepak2 kat tasik utm tak bgtau.kalau tak blh jumpa..

    ReplyDelete
  7. Opah:A'ah la Opah,bila la nk abskn cite tu ye,update ye Opah,lin tunggu....

    ReplyDelete
  8. Aie:Sori la Aie,sis mmg x ingt,lgpun x de no HP Ai la...

    ReplyDelete
  9. Siti BumBum:Lor bkn coklat la ct,itu puding coco ler..keh3

    ReplyDelete
  10. ms kt utm skudai tuh teringin nk naik kuda.
    tp tak kesampaian sbb terlalu cb0k.
    =(

    heee..

    ReplyDelete
  11. Wawa_Nadwa:Teringin gak Sis nk naik kuda tu Wawa,tp takut kuda x leh larik la,sbb berat bdn dh naik nih...keh3

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com