Saturday, January 24, 2009

Soping Sakan!!!





Salam semua...
Soping?? iye hrni hubby ajak gi beli brg sikit utk bwk blk ke kampung nnti,skli nk beli brg bt kek tu,so ank2 pun semua nk ikut,apalagi gerak je la,mula2 kitaorg gi Jusco AEON Tebrau City,letih saje je dok pusing2,blk dr sana ke Carrefour Tmn Sutera,abg beli brg kete dia la,tghri kita mkn di sana kt Laksa Shacks,keh3..dr sana kita ke Kipmart Tampoi,ada surprise dr ayah derang,si Amat tu mmg mntk di belikan PsP Slim&Lite 2000 nye tu,ishhh dok bodek2 dpt lak tu,suke la dia tu,siap kate nnti leh main dgn Aiman&Ammar ank Kasawari tu,ye la Mat...yg ank2 dara Lin tu dok ketuk bapak dia belikan Hp Nokia 5200,adehh sekali nk beli 2 bijik lak tu,kang masing2 jelezzz..ha ko dpt lak ayah derang belikan,adehhh mmg rabakkk sehhh (bru dpt bonus) keh3...lps tu kitaorg pusing2,abg nk cr microphone..keh3,nk Karaoke kt uma,apalg gi cr la,dpt lak tu,pi lak cr CD2 karaoke..ha byk gitu,apalagi Sodep,Shai,Ret,Kasawari dn semua..yok kita Karaoke yok!!!
:kiss:


P/S:Dh test dh td tu,Karaoke sehhh,layan lagu Gersang!!!!...

13 comments:

  1. waa baru balik suuping rupanyaa hehehe.. utk kak lin dari abg ape pulak, xkan anak2 je dpt hehe?

    ReplyDelete
  2. Meh Kongsi:Keh3..ye soping..mak nye biar la surprise...keh3

    ReplyDelete
  3. beruntungnya budak2 zaman skrg..huhu..

    ReplyDelete
  4. Pujangga Asmara:Itu la,zaman K.Lin dulu,x de benda2 ni,ada pon mahal x mampu ayah tu...huk3

    ReplyDelete
  5. WAAAAAHHH bestnyer dapat PSP... saya nak satu boleh?? hehe

    ReplyDelete
  6. wahhhhhhhhhh
    henpon nokia tu kak...

    nak 1 leh?
    hehehhe

    (^_^)

    ♥Yanie Putrajaya♥
    *********************************

    ReplyDelete
  7. sis..sis g carefoure ke..cube sis masuk link ini,sy dah konfius ni..byk sgt perkara kena boikot pasni
    http://misszyaricca.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. pe psp idamanku....
    lah 5200 rugi ohh kalau beli....
    kenapa xbeli 5300 harga cikit mah beza

    ReplyDelete
  9. Splitzbz:Keh3..ala meh sini jd ank angkat sis meh...

    ReplyDelete
  10. Yanie Putrajaya:Boleh aje,meh sini jd ank angkat sis jgk meh...keh3

    ReplyDelete
  11. Tihara:O ye ke,boikot gak ke carrefour tu..ok2 nnti sis tgk oke..tq

    ReplyDelete
  12. Teddi:A'ah sis tau tu beza sikit je,tp ala takat camera dia je tu 3,5pixel..x pe la,jnji dpt tu...keh3

    ReplyDelete
  13. pasni leh ar tukar2 game psp ek.. nanti free.. leh terjah sana lagi.. pastinya ammmar dan aiman akan ikut.. wiken ni ok tak??

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..