Sunday, February 22, 2009

Award dn Award

Terima kasih bt Anatahir di atas anugerah award ni, 'Your home Superb too'..keh3..Thx ya, ha klu korang k jgk pi kenalan2 dgn dia dulu yer (mula2 kenal Ana bercerita hal ketam) kan Diva?..keh3.


Award yg ke-2 lak dtg dr kenalan baru yg sggh ke blog Lin, nama tuannye D@us, blog dia ni mcm2 tutorial ada, korang x caya, pi la sggh sendri, kt situ ada tutorial tentang code2 nk mncantikkn lg blog korang..Terima kasih bt Daus atas award ni sebagai tanda kenalan kita bermula..


P/S:Dh lama x dpt award,keh3..bila la nk dpt jln red carpet real ek? ermmm.

No comments:

Post a Comment

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com