Wednesday, February 04, 2009

Ronda2 di tengah bandar K.L

Salam semua....
Adehhh lotih dh ni,tapi tetap gak nk jln lg,rugi woo dh sampai x jln...keh3,blk dr picnic tu,kitaorg blk uma dulu,mandi2 tukar baju la...lps tu terus kluar,kita gi Sogo,ala saje2 je window soping,tp belek2 kena rarik gak 2 lai...alahaiiii,yg ank Lin si Amat meragam lapaq,tu la td ptg org mkn dia sbuk main,bru ni rase lapaq,ishhh...jd kita terus je la berjalan kaki ke Jalan TAR,gi Pasar mlm terpanjang kete org...tp kita dtg lewat,byk gak yg dh nk tutup.so kita mkn je la Laksa kt warung tu,boleh tahan gak la,rupa nye si Ret ni x berapa suke Laksa..awat x habaq mai,leh kita mkn lain je..keh3 tp layan gak Ret tu...
Abs mkn kita dok jln 2 la,Lin belikan mak tudung,murah jgk lor harganye,sampai 1 kedai tu,kita sggh,tgk baju yg bertulis2 tu,mcm2 ada,Lin dgn Ret beli jgk...T-Shirt cap ayam la....keh3,lepas aje dr Pasar Malam tu,kita dok jln2 kt tgh bandar tu,siap melepak kt Jalan Dang Wangi tu,wangi je tmpat tu kan...keh3,apalagi posing tetap posing,dh x kira org keliling dok pandang dh...wakakah..

Dari Jalan TAR,kita terus bergerak ke DownTown,syurga membeli belah..keh3,kita mkn kt Bandar Tasek Permaisuri tu,yg best nye,Lin dgn Ret x mkn nasi,tp dok meratah Ikan Siakap stim,dgn Ketm masak halia 2ekor,sekali dgn tomyam campur,Sodep je kelaparan nasi tu...keh3,tp Ret mkn ikan tu seekor dia sorg tau...fuhh dasyatt kan,meowww....he3.
Selesai mkn,ank Lin si Amat tu dh tido dlm berjalan dh tu,nk jln2 tgk brg pun ssh,cmne tu? aduhhh patah semua semangat soping kitaorg...terus je la blk...frust gak tu,jauh2 kita dtg berjalan,tup tup x dpt membeli belah kt situ...adehhhh,x boleh bwk majlis la ko Amat uiii.
Kitaorg hntr Sodep dulu balik,terus kita blk uma,mata dh x leh tahan dh,yg tau nye,ntah sapa tido dulu ntah,Ret ke Lin yg lelap dulu..masing2 dh nagantuk kepenatan..sian Ret...Luv U Ret!! muah3x
:smoke:


P/S:Waktu mkn kt kedai tu,byk kucing,ingt jelmaan Sheiro ke...keh3,meeoowww

No comments:

Post a Comment

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com