Wednesday, February 04, 2009

Rumah Ret kena serbu!!


Salam semua...
Maaf ye,en3 yg uma Jun tu salah publish la,ke bwh lak dia dok nye...keh3, ye ye,lps uma Jun & Carneyz tu,kita ke rumah Ret lak,terpinga2 si Ret ni bila derang kate nk terjah,nasib le ape yg ade je kita saji kan ek Ret,so kita greng mee hoon,itu la masakan yg paling cepat,mudah dan pantas...keh3,suke nye Shai dgr mee hoon nye....bluwekkk..apalagi edisi tumbuk,menumis,memasak pun bermula,ramai chef2 kt dapur Ret,yg Ret prepare air dn apa yg patut la,yg lain2 tu dok lepak,dan ada yg tertido kt kursi tu telopong,bapak mertua sapa la tu....keh3...
Selesai sudah memasak kita hidang dan mkn la..ada greng pisang jgk Shai beli,mcm2 ada..apalagi posing le..tetap nk pose tau...Lin x byk amik gambr,bateri Hp nk abs la,lps mkn kita semua dok sembang2 kosong lak,yg ank2 dara tu bru nk mkn,ntah ape yg derang borak ntah,tergelak2,mgkin dok bincang2 nk pilih yg mana satu kot,Shai ke Sodep ke...wakakakah..'emak awak suke saya'...hehehehe.

Jun & Carneyz x dpt dtg,kepenatan agknye kena serang hendap td...sian Carneyz,ok skrg plan last minit nye,nk pi serang uma Dilla (Bondarock) tu,wah dia sporting la,walaupun dlm keadaan blur2 tu,ye ke x ni...keh3,selesai semua mengemas diri,kita pon berangkat,Dilla dh jln dulu dgn Sodep dn Shai...kitaorg menyusur kemudian..apa2 pun edisi terjahan kali ini berjaya di serang oleh Ct dn Cm,byk gambar2 menarik yg di petik oleh Cm di sekeliling uma Ret,gambo ape? tanye Cm tu,keh3..nnti bg pose en3 ye ...wakakakah..larikkkkkk
:look:


P/S:Linda..uma Ret ada kucing putih cam Sheiro kan?...comeii kan....

0 Orang Komen:

Post a Comment

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com