"Ada aku kisah?".

3/03/2009 07:16:00 PM





Salam semua...
Apa yang korang tengok, apa yang korang nak cakap, Lin x kisah, janji koleksi purple Lin semakin banyakkk,muahahaha...memang elergik tengok purple, mesti nak kena sambar macam petir punye, hrtu gi Nilai3 dpt 1 beg besar purple tu, gi Mesjid India hrtu pun dpt jgk bag purple Guess tu, walaupun bukan original tp color dia purple kan?..ada aku kisah?,keh3...tilam tu pun nak dpt jgk color purple, nasib abg x kisah,wakakah...ha yang best nye tu, tengok tu, kaki sape lak yg ada 4 tu ek?, eh bukan la, itu kaki Lin dan Linda, masa kt Nilai3 hrtu, kita beli selipar tu sama tmpat, sama color, sama harga, ada kitaorang kisah?, keh3...nasib x de purple...


P/S: Dok fikir ni, mana nk letak semua ni, penuh dah lemari aku tu, tang ni mmg aku kisah! adehh ermmm.

29 Comments

  1. sALAM LIN !

    IALAH! LIN TENGOK JE LA DARI JAUH MACAM DALAM GAMBAR KECIL LIN KAT BLOG TU, TAPI JAGA-JAGA KERENGGE YE!

    ReplyDelete
  2. sme la kiter...
    pntg tgk bende
    colour...
    green je nk bli...
    hihi

    ReplyDelete
  3. antu purple upernye sis lin ni yek...klau sis lin tak kisah,sy pun xmo pedulik lah hahaha!!!

    baby dah makin okey.tp cacar dia tu tak keluar habis la...takut pulak nnt keluar lagi...

    ReplyDelete
  4. lawa laa purple guess tu..

    ReplyDelete
  5. wahh!! purple je sume.
    fanatik ngan kaler purple lar ni.

    ReplyDelete
  6. hazzy pun suka purple color bcuz of i love barney so much...hehehe.

    tapi tade la cm sis, fanatik ngn purple gitu...

    ReplyDelete
  7. PakKaramu:Hehehe..TQ Pak,tengok2 aje,klu kerengge naik kasi racun je..keh3

    ReplyDelete
  8. Amer:Ugh ada ke suke purple,amik hijau,ishh x fanatik la tu..hehe

    ReplyDelete
  9. Fiza:Adehh lawak la Fiza ni,Sis x kisah pun..
    O dh ok ke baby,alhmdulilah,take care ok.

    ReplyDelete
  10. Tiha:Lawa eh?tp x ori tu Tiha,ada aku kisah?hahaha

    ReplyDelete
  11. Ihsan:Ha tau x per..fanatik giler2 ni..

    ReplyDelete
  12. Hazzy:Sis mmg fanatik,pantang nmpak,tp barney Sis tu dh kena amik dgn ank sedara,nnti nk cr lg 1...

    ReplyDelete
  13. salam kak lynn...waahhh...ungu2 nih....mmg dah agak pn....hehehe

    ReplyDelete
  14. Aiman tak kesah.. he he..
    wah cantik kan pemilihan kasawari tu.. he he...

    nasib baik kasut tu tak beli perpel he he

    ReplyDelete
  15. kalau lemai dah penuh nak simpan kasut, beli lemari baru... senang kan..?

    ReplyDelete
  16. Kasawari:Ha Aiman x kisah ek?keh3...nasib Kasawari nmpk kan?klu x mau melepas tuh...hehehe

    ReplyDelete
  17. Diva:Betul tu,nak kena stanby lemari baru tu..hehehe

    ReplyDelete
  18. perrggghhh... caya lahhh... idop pepelllll...

    ReplyDelete
  19. Aliyannur:Yes!! Cayokk purple!!..hehehe.

    ReplyDelete
  20. salam kenal sis lin... sis, nengok blog u pun tau u giler purple... hehhe... i lu purple too... n also pink... hehehe...

    ReplyDelete
  21. klu penuh almari meh hantar sini setengah...

    sy pun terbeli seekor 'BUAYA' warna purple...

    ReplyDelete
  22. selipar semua sama ya... saiz sama tak??...

    ReplyDelete
  23. kek pandan tetap kaler hijau kan sis.. kalau purple bukan kek pandan tu..

    ReplyDelete
  24. Aymy:Hehe..mmg fanatik purple la ni,o Almy pun like purple?yeah my FC ni..

    ReplyDelete
  25. Kuina:EE jelezz la tgk buaya purple tu,mana beli Kuina,ala bgtau la..huwaaa

    ReplyDelete
  26. Chimera:Selipar sama,dh tentu saiz pun sama tu...sz8

    ReplyDelete
  27. Indra:Haii Indara,nape x tggal jejak url kt msjbox tu..adehhh.

    ReplyDelete
  28. DirFara:Lor kek pandan msti la color hijau,klu x dh jd kek keladi tu...huk3x

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com