Thursday, March 19, 2009

14 comments:

  1. kn ltak kat lantai maggi tu?

    ReplyDelete
  2. Amer:Sebab atas lantai kt depan,sambil tgk TV dgn anak..hehehehe

    ReplyDelete
  3. hummm megi rendam air panas... teringat pulak zaman sekolah2 dok asrama dulu... megi simple ginihlah jadi santapan bila lapar tgh2 malam... tapi best jugak...

    ReplyDelete
  4. Chimera:Itu le,dok teringin lak td nk mkn maggi,tp malas so rendam je ler,mmg sedap jnji rase maggi ada...hehehe

    ReplyDelete
  5. amboi bestnya mkn maggi... gambo ada upload dlm entry 24.02.2009 tapi new pic tungguuuuuu... hehe.. sakan masak nmpk, nasib baik jauh kalu dok jb dah ni kami dtg serbu... =)

    ReplyDelete
  6. ni dah kes berat dah ni..makan mee maggi jer hehehe..tapi sekali2 layan sedap gak kan lin keh3

    ReplyDelete
  7. kakkk!
    wawa pun rindu jgkk la kt diaa..
    dh lama x mkn.
    blk umah kang nk mkn la.
    hehehe!

    ReplyDelete
  8. x rindu kt ko maggie sbb ari2 dah makan ko hehehehe.....

    ReplyDelete
  9. alahai sis maggie pun boleh rindu yerk... kita sebenarnya pun kadang2 ada gak teringin2 nak makan maggie... :D

    ReplyDelete
  10. maggi smemangnya xsdp lnsg.
    tp kdg2 mkn.
    nikmat gak.
    huhu~

    ReplyDelete
  11. hmm... dulu masa cek ngandung.. maggie mcm nie la cek tringin.... tp nk adik angkat masak... smp dia kena mai umah n masak maggie... tp dia x rendam dgn air panas ja.. dia buh air dlm periuk buh maggie n perencah... fuhh mcm tue pun dh sodap... smp 2 bungkus okey...

    p/s: ada geng gak la na...

    ReplyDelete
  12. makan maggi pun sodap nihh... :)

    ReplyDelete
  13. memang maggi ni sedap kalau lama tak makan.. ingat lagi masak kat asrama dulu.. masak maggie guna air paip jer.. he he. heater kena rampas.. kah kah

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com