Bergelap 1jam? Boleh?

3/25/2009 11:08:00 AM


Salam semua...
Ha boleh ke bergelap tu dalam 1jam? ermmm tp belum cuba belum tau kan..
Pesan Ally Iskandar.. "Pd 28hb Mac ni, mari la sama2 kita&family, berdiri di mana2 tmpat suis lampu rumah kita, dan tepat jam 8.30pm-9.30pm tu, kita padamkan suis lampu selama 1jam bergelap...boleh ke? motif? ermm Lin tgh faham kan lg ni..jgn tanye dulu yer..cuma skrg mmg tgh hangat di promosikan di radio dn di kaca TV, apa tu, hari Selamatkan Bumi, eh?...korang x kan x tau jgk?erkk!!
Tp 28hb Mac tu, ada rezki ada umur, mgkin di Melaka tu...ermmm seronok jgk tu kalau bergelap di tempat orang kan, baru happening, sambil2 Vote! Earth!...hahahaha.
**Ala suis lampu je padam, kalau korang nk tgk konsert AF7 tu ke ape ke, korang leh tgk la, cuma bergelap je le...alahaiii

P/S: Pada sesiapa yg tau nak fahamkan, boleh la tolong terangkan, almaklum la...hehehe.


You Might Also Like

19 Orang Komen

  1. Salam sis..

    nanti sampaikan salam pada warga msjbox yang ke melaka..hehehe

    ReplyDelete
  2. meh laa sama-sama kiter bergelap..

    ReplyDelete
  3. meh laa sama-sama kiter bergelap..

    ReplyDelete
  4. hmm..kena support nih...sebab seluruh dunia dah banyak yg joint..kira kite baru nak bermula...

    ReplyDelete
  5. bg sy kempen ney just simbolik tuk selamatkan dunia dari pemanasan global..jika kita btul2 syg kan dunia..tunjukan dgn memadam kan lampu selama sejam.. pd sape2 y nk tgok af uh.. lampu jew kene pdam... tb xpew..hehehe..:D

    regards,
    cd
    hamparankasih.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. hushh.. rasa mcm x bole ler... sbb time tu... tgh potong2 kek dgn pengantin... lain le pengantin... dlm gelap2 tu mmg syok la kan... wakakkaa....

    ReplyDelete
  7. jgn plak dah padam suis lampu pastu hidupkan lilin plak.. same jugak tu panasnye.. hehe.. nasib kedai dir bukak smpai kul 3 petang je.. so mlm tu bole la support kempen ni.. sayangilah bumi sebelum bumi merajuk.. wahahaha

    ReplyDelete
  8. wahahahaha.. bagi pengantin2 yg kawin time 28hb ni, bukan setakat gelap 1 jam je, sampai esok pun best!!!! opsssss

    ReplyDelete
  9. ngeh..ngeh.. apa tak bolehnya.. agak2 tak boleh nak padam lampu..pejam jer mata..geranti. golap sedunia....:)

    ReplyDelete
  10. slamatkan dunia...
    anda drpd api yg membara....
    jd tutup la lampu 1 jam...
    jgn smpi alien ijo dtg bumi...
    sedut mentol d bumi...
    agagaga..:P

    ReplyDelete
  11. ouh suis lmpu jek ea, igt kan skali suis lappy neh. ehehehe

    bley ar cmtu. =)

    ReplyDelete
  12. sediakan payng sebelum hujan... **errr mcm tak de kena mengena je pepatah ni dgn dgn entri kali ni**

    ReplyDelete
  13. Salam ziarah... sokong sokong kempen ni...

    Adry @ http://www.adrysabry.com

    ReplyDelete
  14. hurm.
    rasenye takde masalah d0k dlm gelap.
    dorang s0h tutup suis lampu.
    bkn suis lektrik.
    hiks!
    =P

    ReplyDelete
  15. en. liquid:bukan setakat tutup lampu je

    ttp suma plug elektrik. cabut suma skali!!!

    baru ley tgk perubahan, klau stakat ttp lampu tak jd apa sgt...

    jum2 kita bergelap!!

    ReplyDelete
  16. en. liquid:bukan setakat tutup lampu je

    ttp suma plug elektrik. cabut suma skali!!!

    baru ley tgk perubahan, klau stakat ttp lampu tak jd apa sgt...

    jum2 kita bergelap!!

    ReplyDelete
  17. boleh tahan ke pada nyamuk dan panas selama sejam tu.

    ReplyDelete
  18. bergelap kat mahkota parade sambil kena jaga anak2 sendiri dan anak2 orang.. he he he

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.