Monday, March 09, 2009

Candid camera, keh3..










Salam semua...
Kasi gegar!!! hahaha, kalau orang KL dtg ke kitaorang ke KL ke, tempat yg wajib msti la melalak sakan kt Redbox, cuma kali ni saje Lin nk masukkan gambo2 yg candid2 je, malas nak edit2 ler...bwekkk!!
Tp kan nak cite sikit, masa kitaorang dok layan lagu Cek Mek Molek tu, si Shai tu tetiba 'tersampuk' naik melekat kt dinding ala2 Spiderman ko, wakakakah...nasib x jd Cicakman, kalau x mau bersepah taik cicak kt dalam tu..wakakakakah.


P/S: 'Goyang Inul jd hiburan', 'memori daun pisang' jd kenangan...*wink



4 comments:

  1. saper ler yg melekat kat dinding tu.. wa ka ka... tgk mamat baju putih tu.. steady jer nyanyi kan.. he he

    apa pun thanks lin dan en sabar... ingatkan smpai kul 3 pagi.. he he

    ReplyDelete
  2. Kasawari:Hahaha..ala spiderman je kan..steady dlm diam je tu,kalu x nmpk mau panjat tembok jgk tu..wakakah

    ReplyDelete
  3. kenape ade jug arak tu?? kene sensitif sikit.. jangan sampai hilang akidah bile asyik nak berhibur je.. jangan la asyik bertopeng je bile time kenduri tapi sebaliknye bile hari biase.. jangan asyik kejar glamer je sedangkan iman goyah

    ReplyDelete
  4. Maaf..topeng,tudung bkn melambangkn akidah dn jgk bkn mencerminkan iman,tp sendri mau ingt janji tau jaga diri,x glamer pun ramai yg di luar sana iman goyah jgk...so fikir2 kn le sendri..

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com