'Cinta' Hati dari Mat Gebu?

3/07/2009 03:30:00 PM


Salam semua...
Waduh walawala..Mat Gebu bg cinta hati dekat Lin? hahahaha..aduh la lawak Sepah betul la, sebenarnye loyang je tu, keh3..
Lama dulu pernah borak dgn Mat, tgk dia bt kek dlm acuan 'love' tu mmg cantik, so Lin tanya Mat, mana beli, lepas dh tau tu, pi la nak cari tp x pergi2 lagi, so Mat kate dia ada beli 2 katenye, jd Lin x jd la nk beli, Mat nak bagi, keh3...
Tunggu la nnti, Lin nak bt kek lapis 'Cinta Hati' khas bt Mat Gebu..muahahahaha.

P/S: Terima kasih Mat, akan ku jaga akan ku bakar dalam oven tu...wakakakah.




You Might Also Like

6 Orang Komen

  1. wah sronot dpt 'cinta hati' dari che mat. Lepas ni SisLIn mesti nak rajin baking la...

    ReplyDelete
  2. salam kak lin..oder kek lapis 3..he..he..he.. :p

    ReplyDelete
  3. Anatahir:Mmg best tu,kena la rajin kan bt kek kan?

    ReplyDelete
  4. Syam:Adehhh bru je dpt loyang dh dpt tempahan ek..wakakah

    ReplyDelete
  5. FaizalZul:Loyang skrg mmg mcm2 bentuk dn rupa,nak x nk je nk mmbtnye bikin lawa..hahaha

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.