Monday, March 02, 2009

Detik pertemuan di majlis Tahlil




Salam semua...
28hb Feb, dalam pukul 3.15pm Lin&suami, Kasawari&Linda sampai di rumah Retna, masa tu dah ramai jugak yg hadir, Shai, Kak CT&CM dan Jun boss MSJbox, kita tu pun dh sampai, Carneyz dan Kiki dtg lewat sikit, seisi besalam2an dulu, masuk kedapur alangkah terkezut nye Lin, melihat seorang perempuan cantik yg bersalam cium tangan Lin tu adalah Pu3 Ilyantasha tu rupanye, mmg x di jangka, cuma memang tau Pu3 akan bersama, aduhh memang cantik orangnye.
Majlis petang tu di ketuai oleh Uncle CM kita tu, alhamdulilah semuanye berjalan dengan apa yang di niatkan, Amin..semuga Allah memberkati majlis kita ini,.
Ermm yummy3x..makanan jgn cakap la, tak sesuai untuk orang yang nk berdiet di situ,keh3x..sebab semuannye sedap2 belaka, memang macam-macam ada...kan?
Sambil makan, sambil sembang, sambil sembang sambil kunyah, macam mana nak diet..huk3x, tp apa yg penting?? muahaha mari kita bergambar..keh3x..Lin x banyak amik gambar, bateri Hp dh low, kalau korang nk tengok lg gambar2..klik sini.
Selesai semua, Lin&abg dan Kasawari&Linda beransur dulu, sebab nk cari hotel bermalam, so pusing punya survey dpt check in di Hotel Putra KL, malam nnti nk berpoya2..hahahaha.

P/S: Sori byk2 kt Ret, x dapat nk tolong dia kemas..sian dia.

4 comments:

  1. ape la kaka nie..entry tajuk baik..ckp memalam nk berpoya2 he..23x bukanberpoya2 la..ckp je nk menikmati udara KL time memalam he..23x nk itut la nnt if ade cam nie..cam best je..ade x blogger yg mude join nie

    ReplyDelete
  2. kenapakah kelihatannya suasana sungguh gembira di majlis tahlil?? :)

    ReplyDelete
  3. Framestone:Ala saje bt gimik je tu,kata2 yg x biase org dngr..keh3x,lainkali jom join,ada yg muda gak yg join tu..hehehe

    ReplyDelete
  4. Mohd Ramzi:Maaf,Bukan nye genbira kerana apa,biasenye dtg sedih dr gembira,dr pertemuan dtg nye perpisahan,itu la yg terjadi dlm setiap suasana yg di raikan..

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com