Eh! Ape tu? Besaunye!!!

3/17/2009 07:49:00 PM




Salam semua...
Hrni ada kerajinan sikit, so bangun aje terus dok godeh nk bt kue getas, tp x dpt byk la cuma 27keping(siap kira ko),keh3...x masuk en3, rase cam rupe x siap je,keh3...so terus bancuh nk bt apam tp guna acuan putri ayu, ha main guna je la mana yg ada, dan tadaaa itu le hasilnye..
Plan nye tu hrni nak gi uma mak, ala ada hal sikit la, anak2 buah demam la, jd bila Mak Long dia dtg ni riuh le gelak tawa derang, ada jgk rase kebah sikit demam tu, hahahaha.
Harini mak masak sedap!! ermm mak mmg tau owang nk dtg eh, mak masak 'Tauhu bungkus dlm sarung perut usus', dgn 'Daging dendeng tomato'..kowang pernah makan ke? perghh sedapnye mak uiii..leh tapau x?
Respi ni orang minang je yg tau, mak belajar jgk tu, cuma nk cari sarung tu susah ko, ala2 mcm getah je tu..ngam2 masuk molot!!hahahaha *jgn fikir mende lain


P/S: Sapa nk rase masakan mak, tggu le Openhouse Raya sok yer..hehehe


You Might Also Like

20 Orang Komen

  1. beso giler weh!!!!

    aku nk pk yg bukan2 gak !
    hahahahahahhahaha....

    ReplyDelete
  2. nmpk sdp...
    Tauhu bungkus dlm sarung perut usus', dgn 'Daging dendeng tomato'
    x prnh mkn la...

    ReplyDelete
  3. hoiii.. apa ler lin ni.. gambar makan tu macam lain macam jer.. =)) he he.. naper tak ajak kita org joint sekali.. he he

    ReplyDelete
  4. waahh..sedapnye...ape tuh ekk??nakk rs skek leh??hjeheh

    ReplyDelete
  5. waahh..sedapnye...ape tuh ekk??nakk rs skek leh??hjeheh

    ReplyDelete
  6. comel² tu .....tgok pun dah lawa...hehehehe

    ReplyDelete
  7. apa???

    tauhu bungkus dlm usus???

    sedap ke kak lin?

    ReplyDelete
  8. ingat mak lin masak durian..x pernah makan pun lagi..tapi tgk macam sedap lah lin..terliur dah ni hehehe

    kuih apam tu menarik tau..cantik memang debom hehehe ada lagi x?

    ReplyDelete
  9. mak aiii cun nyer kuih apam tuhh..diyer pon tau nak msk blog kener cun2..hekhekhek..

    ReplyDelete
  10. SIS...tuh usus aper?...macam ghupa telur ikan jek....

    ReplyDelete
  11. cantik jer apam tuh ada cmpur2 kaler...cute jer nmpk

    ReplyDelete
  12. Tauhu bungkus dlm perut usus???
    Lembu punya usus ke??
    errrrr...apa rasa ye..tak berkolestrol kerr?

    ReplyDelete
  13. HI...CERIA BETUL BLOG NI YE.....HEHHEHHE

    ReplyDelete
  14. byk nyer lauk wehhhh nak harap dyg jgn harap ler,malas hahaha

    ReplyDelete
  15. pes taim nengok telur besaqq camtu..

    ReplyDelete
  16. sis..x pernah tgk la resepi ni..macam takut je nak makan.. he..he..

    ReplyDelete
  17. wah!!!! mcm sedap aje..yg warna warni 2 nmpk best...mesty sedap kan?

    ReplyDelete
  18. sis..
    ape bende tu?
    sedap ke?
    xpernah mkn ar

    ReplyDelete
  19. org nogori bese masak lemak usus tu..tp x pernah mkn la plak...sedap ek?

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.