Thursday, March 26, 2009

Eh! Ko ingat aku beli ke?



Salam semua...
Laksa Penang "sardine" itu le menu Lin utk tghri ni, itu menu per-1, kang petang nak kena masak lagi la, sebab Cik Abg kita x makan dn berapa suke dgn Laksa,keh3x..
Td pg ingat nak ikut gi senaman Poco-poco, tp si kawan tu dtg lambat sampai sana derang dh 2x round, ahh malas la nak ikut td, terus gi kedai, nmpak ikan sardine fresh2 td, apalagi 'R' dtg, so tu le hasilnye...
Tp kan korang jgn le pelik ye, kali ni Lin masuk periuk dn kuali,keh3x.. bukan nye ape, sakit hati lak dgn segelintir 'manusia' ni, Apa? dia ingat selama ni, aku bt en3 makanan tu semua aku beli ke??? please la ek, aku ni bukan tahap pemalas yg terlampau dn bukan hipokrit ok!!!
So nak ckp tu ingat2 sikit ok, jgn sampai banyak pihak blog chef yg terasa..


P/S: Rase nye kali ni mmg nk ckp jgk..."Blog Aku, Aku Punye Suke"OK!.


21 comments:

  1. wah sis..cedapnye...nk ckit!!!!hehehe...weekend ni nk wat lksa gak r...:D

    ReplyDelete
  2. rajin sungguh akak lin ekh... sentiasa "R"

    ReplyDelete
  3. sape yg ckap camtu tu sis?? patutnye td sis amik video dari start masak sampai siap.. pastu masukkan kat sini sekali.. baru dia caye agaknye.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. mulut tempayan senang nak tutup kan sis?? mulut org camane tu nak tutup?? sumbat je ngan stokin.. wahahahaha

    ReplyDelete
  5. jawabnye lepas ni bole la sis bukak kedai lakse sebelah kopitiam.. hahaha.. adehhhhh.. asam lakse oldtownnnnnn.. rindunye.. hehe

    ReplyDelete
  6. sis lin,

    jenjalan nii.... menariknya laksa penang... rasa sardin. belum pernah rasa lagi..

    ReplyDelete
  7. Pearls:Mana tau sedap?heheh..nk sikit?boleh mari2...

    ReplyDelete
  8. Lieza:Ermm boleh la sedap,keh3x..nnti jgn lupa hntr eh..

    ReplyDelete
  9. Cik Daya:Ye klu 'R' dtg rajin le Daya uii..

    ReplyDelete
  10. DirFara:Ermmm x kuasa nak layan dgn video...
    Mmg betul mulut org ssh nk tutup,klu stoking pun kena yg smpan 1bln nye kot,tp lps dia cuci gigi mulut,bt la lak kan...hehehe...
    OldTown?eh rasenye bru kelmarin Sis gi mkn itu Laksa..opsssss muahahaha.

    ReplyDelete
  11. Izan:Lain dr yg lain,dn senang,cuma blender je to Lin cmpur gak dgn ikan kembong tp x byk,nk bg lemak2 sikit rasenye..

    ReplyDelete
  12. wah nmpk sedap aje...bak sini sikit bleh?

    ReplyDelete
  13. wahhhhhh lakse...bes bes bess...sungguh my peberet nih kak..

    nanti kalau haku datang kat tmpat akak..akak wat kan laksa utk haku tau...eh ko tak nak ajak haku dtg erk..opssss
    terlbih sodahhh...

    ReplyDelete
  14. huhuuhuh.. lain padang lain lalangnye.....

    ReplyDelete
  15. mmm... apa ada kesah.. bukannye "manusia" tu yg nak makan pon.. phd

    ReplyDelete
  16. pehhh!!! gi oldtown x ajak pun.. alahai.. ice blended mocha...

    ReplyDelete
  17. LAKSA!!!!!!!!!
    owh my fav.
    wendu nye nk mkn laksa.
    t'tbe je ngidam laksa.
    aduiii.
    hiks!

    ReplyDelete
  18. laksa..? semalam baru makan laksa kat nasi lemak antarabangsa hehehehe sedapppp!

    ReplyDelete
  19. ala sis biasa la mulut manusia ni kan..selalu ada yang dengki,pedulikanlah org tu..tak kuasa nk layan kan...

    ReplyDelete
  20. kasi sket ler resipi.. leh linda buatkan.. he he..

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com